Kékülj fel a nyár legmelegebb hónapjára!

Klasszikus, harmonikus, nyugodt. Ha te is ugyan ezeket tudod elmondani magadról, akkor válaszd augusztus kedvenc árnyalatát, a klasszikus kéket.

Ezt a nyugodt eleganciádat fokozhatod tovább pár kék kiegészítővel, hiszen van, amiből sosem elég. Ráadásul egy randin is tökéletes választás, hiszen minden színnek jelentése van. Ezzel a fenséges tónussal rögtön tudtára adhatod partnerednek, hogy nálad csak komoly kapcsolat jöhet szóba.

Ha esetleg olyan mozgalmas az idei nyarad, hogy nem tudsz eljutni a tengerpartra, akkor se csüggedj, hiszen a 2015 egyik trendszíne a kék, annak minden árnyalatával együtt. Így a tenger ezer arca közül bármelyiket magadon viselheted, egyikkel sem fogsz mellé. Esetleg a munkahelyi viseleted nem engedi meg az élénk színeket, vagy csak szimplán a pasztell árnyalatú ruhák kedvelői vagy és csak egy kis színre vágysz? Akkor is megengedheted magadnak, hogy kiegészítőként használd saját körmeidet és kékre fesd azokat. Ne feledkezz meg a lábujjaidról se, hiszen mi is vonzhatná jobban a tekintetet, mint egy csinos szandálból kivillanó tökéletesre festett lábujjköröm.
Vagy egyszerűen csak a kék a kedvenc színed? Akkor te jártál a legjobban, hiszen bővítheted a kollekciódat egy újabb lakkal!

Körömdíszítései tipp: A sötét klasszikus kék és a hűvös gleccserszürke fantasztikusan passzolnak egymáshoz, így ezzel a kombinációval tuti sikert aratsz

Vásárlási segédlet: Sőt! Ezekhez most akciósan juthatsz hozzá

Klasszikus kék gél lakkok

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}