Körömdíszítésed most nyereményt érhet!

Most azok figyeljenek, akik éltek még a júniusi Ingyen szállítási akciónkban meghirdetett nyereményjáték lehetőségével! A sorsolás lezajlott, megvannak a nyertesek!
Ez a játékunk már lezárult!
Az 1. díj nyertese:
Bekker Judit

A 2. díj nyertese: Tárnoki Nikolett

A nyerteseknek ezúton is gratulálunk! Velük a rendelésüknél megadott email címen hamarosan felvesszük a kapcsolatot és egyeztetünk a nyeremények átadásával kapcsolatban. Azok se csüggedjenek, akik esetleg most nem nyertek, hiszen hamarosan újabb játékokkal várunk mindenkit!


Körömdíszítésed most nyereményt érhet!

Mindazon túl, hogy a nyaralásod most megkönnyítjük azzal, hogy a szállítási költséget mi álljuk, ráadásképpen egy játékra is lehetőséget adunk! Nincs más teendőd, mint az Ingyen szállítás akció ideje alatt a kedvezmény kupont beváltani, s ezzel máris részt vehetsz a sorsolásban, ahol értékes nyereményeket sorsolunk ki!

Csillámtetoválás kislányos kicsi készlet

1. díj: Csillámtetoválás kislányos kicsi készlet

Az nyerheti meg ezt az elsősorban gyereknek szánt rendívül népszerű dekorációs csomagot, aki az Ingyen szállítás akció ideje alatt 11 500 Ft felett vásárol!

A készlet bolti ára: 6 160 Ft, de most a Tiéd lehet teljesen INGYEN, ha részt veszel a játékban!

Tudj meg többet a készletről és annak tartalmáról! >>

2. díj: 2db a nyertes által választott gél lakk

Az nyerhetei meg a két darab gél lakkot (ami lehet ONE step, Thermo, Metál vagy akár 3D matt gél lakk is!), aki az Ingyen szállítás akció ideje alatt beváltja a kedvezmény kupont és legalább 8900 Ft felett vásárol a Moonbasanails.hu webáruházban!

A játék időtartalma: 2016.06.28. - 2016.06.29. éjfél.
A sorsolás várható ideje: 2016.07.04 hétfő délután.

A nyerteseket a megrendelésnél megadott e-mail címükön értesítjük és tájékoztatjuk a részletekről a nyereményük átvételének módjairól, valamint a Moonbasanails.hu webáruház Blog oldalán is közé tesszük majd a sorsolás végeredményét. Fontos, hogy a sorsolás napján mindenképp figyeld az email fiókod, mert lehet Te leszel a szerencsés nyertes, aki a két díj közül az egyiket hazaviheti. A nyertesnek 72 órája lesz, hogy válasz emailben visszajelezzen, igényt tart-e a nyereményére.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}