Körömminták diplomaosztóra 2.

Aki kicsit feltűnőbbet szeretne - Azoknak a lányoknak, akik a hétköznapokban feltűnőbb stílusban öltöznek, javasoljuk, hogy az alkalom ünnepélyességét tartsák most szem előtt

Persze ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne egy kis játékosságot belevinni a körömfestésbe, de a stilettókat, a 3D díszeket, a nagyon erős kontrasztokat és szivárványos körmöket most hagyjuk otthon.

Körömminták diplomaosztóraEnnek ellenére van arra lehetőség, hogy a hétköznapokban megszokott technikákat – persze sokkal visszafogottabb formában engedjük visszaköszönni a körmeinken. Például készítsünk minden körmünkre más színű véggel rendelkező francia festést, természetesen halvány színekből. Ha ünnepélyessé akarjuk tenni, az egyik lehet ezek közül fém vagy csillám, esetleg strasszokkal kirakott.

Az ombre festést is alkalmazzuk bátran, de maradjunk egymáshoz közeli színárnyalatoknál, vagy ugyanannak a színnek a csillámos változatával árnyaljunk.

Aki nem bír magával

Ha ragaszkodunk bizonyos – feltűnően kontrasztos – színálláshoz, mint mondjuk natúr-fekete, natúr-bordó, igyekezzünk az erősebb színt úgy alkalmazni, hogy finom mintát adjon ki vagy egészen kis felületen jelenjen meg. A natúr alapon fekete csipke, vagy a natúr körmön elhelyezett bordó körvonal nagyon is elegáns minta.

A nagyobb felületeken megjelenő extra fényes, fémes vagy csillámos hatás a közhiedelemmel ellentétben meglehetősen feltűnő. Válasszunk a számozott felosztásokba egy cseppfolyós fém körömlakkot, meg egy glitterest, és akár sima fehér körmök mellett is olyan lesz a manikűrűnk, mintha ékszerekkel dobtuk volna fel.

Hasonló hatású, ha egy teljes körmöt kirakunk strasszokkal, vagy esetleg színes/gyöngyházas, színváltós köveket alkalmazunk.

A fekete-fehér ugyan elegáns összeállítás, de az ünnepélyes alkalomnak megfelelően ezeket is a legjobb finom, inda vagy csipkeszerű mintán alkalmazni. Nagyon izgalmas megjelenést ad a körmöknek (és persze szupertrendi), ha natúr alapon egymásba fonódó fehér és fekete indákat alkalmazunk, úgy, hogy az egyik körmön fehér francia végződést (vagy belső keretet) teszünk, a másikon meg fehéret.

Válassz gél lakk színt a diplomaosztódra!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}