Manikűr és rúzs – a szezon színeiben

A tökéletes manikűr olyasmi, amire garantáltan büszkék lehetünk, éppen ezért mindig érdemes lehet kihangsúlyozni színeit. Az idei őszi trendek pedig lehetővé teszik, hogy egyszerre koncentráljunk két olyan területre, amit a legtöbb nő kevéssé szívesen vagy kisebb gyakorisággal emel ki. Ez pedig más, mint a körmök és az ajkak.

Mutatós rúzs a tökéletes megjelenésért

A legtöbb nő a sminkelés során elsősorban a szemek kiemelésére törekszik, miközben az ajkakról teljese mértékben megfeledkezik. Természetesen egyértelmű szabály, hogy a tökéletes sminkhez választanunk kell: vagy a szemünket, vagy az ajkunkat emeljük ki. Más kérdés azonban hogy nem feltétlenül jelenti az ajkak kiemelését a megfelelő rúzs alkalmazása.

Az ősz színei az ajkakon is
Az idei trend három vezető színe közül kettő kiválóan alkalmas arra, hogy az ajkunk festését a körmeinkhez igazítsuk, anélkül, hogy a szemeink kiemeléséről le kellene mondanunk. Ez a két szín pedig nem más, mint a sangria és a konyak.

Ezeknek a színeknek elképesztő árnyalatai közül számos olyat találhatunk, mely amellett hogy mutatós, kevésbé vonzza a tekintetet. Elegáns, szolid, mégis kreatív manikűr készíthető el velük, ráadásul az árnyalatban hozzáillő rúzs is lehet olyannyira szolid, hogy kiegészíti a szemek ragyogását és nem elvonja azokról a figyelmet.

Műköröm blogjavascript:void(0)
A kép csak illusztráció

A konyak színeinek haloványabb árnyalata éppúgy, mint a sangria világosabb színvilága tökéletesen kombinálható a sötétebb színekkel, így lenyűgöző mintázatot adhat ki a körmökön. Emellett ezek azok az árnyalatok, melyekhez fantasztikus és mutatós rúzsokat is választhatunk hozzá.

Ne féljünk tehát használni a legújabb trend színeit a körmünkön, és bátran alkalmazzuk ezeket a színeket az ajkunkon is, mert egy tökéletes buli, de egy szolid fogadás kiegészítőiként és fantasztikus megjelenést biztosíthatnak számunkra.
Mire figyeljünk?

A sminkelés alapszabálya, ahogyan azt korábban említettük, hogy vagy a szemeket, vagy az ajkakat emeljük ki. Ennek megfelelően, ha az őszi színek közül mélyebb, meghatározóbb, látványosabb árnyalatot választunk körmeinkre, illetve ezzel harmonizáló rúzst használunk, a szemek esetében

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}