Mikre van szükséged, hogy magad csináld a gél lakkodat?

A körmösök szeretik elhitetni, hogy otthon, magának nem tud az ember olyan igazi profi manikűrt készíteni, pláne nem tartósat. Valójában ez persze nem igaz: a megfelelő eszközökkel tudsz magadnak meseszép körmöket kreálni, csak gyakorlás kérdése az egész – a körmösök sem úgy születtek, hogy meg tudták csinálni.
Nyilván nekik nem érdekük, hogy otthon körmözz, neked viszont annál inkább. Éppen ezért megmutatjuk, mi kell ahhoz, hogy ezt meg tudd oldani.
 
De miért magadnak?
 
Én személy szerint imádom, ha szépen rendbe vannak rakva a körmeim, de nincs időm túl sokat pepecselni, és a programom is gyakran változik. Nagyon sokszor jártam már úgy, hogy be voltam jelentkezve a körmöshöz, de végül le kellett mondanom, vagy csak nagyon nehezen tudtam megoldani, hogy ott tudjak lenni az időpontomon – ez nyilván neki se jó, és nekem se. Stabilan az esti órákban érek rá, amikor pedig a körmösök zöme már nem dolgozik. Szóval igencsak hamar körvonalazódott, hogy ha szeretnék szép körmöket, és lehetőleg tartósan, akkor ezt magamnak kellene megoldanom.

Mikre van szükséged, hogy magad csináld a gél lakkodat?
 
Mi kell ehhez?
 
Az otthoni műkörmöskészlet beszerzése valójában nem túl bonyolult művelet, mivelhogy lehet kapni komplett készleteket, amiben minden alapfelszerelés benne van, amire szükséged lehet. Innentől kezdve pedig annyi a dolgod, hogy újabb és újabb színeket, valamint kiegészítőket szerezz be, hogy még szebb eredményt kapj: körömnyomdát, sablonokat, matricákat stb. A szettek legtöbbször leírást is tartalmaznak, ami alapján el tudod készíteni a saját gél lakkodat, de a neten is rengeteg videót találsz, amit követve nem lesz nehéz dolgod.
 
Igazából azért is sokkal egyszerűbb, ha szettben veszed meg, amire szükséged van, mert így minden egyforma márkájú, azaz biztos, hogy kompatibilisek egymással. Nagyon sokszor van olyan, hogy különböző márkájú alapanyagok nem használhatók együtt, nem hozzák ki szépen egymás hatását, és ha külön-külön szerzel be eltérő típusú anyagokat, nem biztos, hogy meg tudod csinálni rendesen a körmeidet. Arról nem is beszélve, hogy szettben többnyire minden olcsóbb, így anyagilag is jobban járhatsz.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}