Moonbasa színskála

Már megvan az induló készleted de pár színnel bővítenéd a kollekciódat? Vagy már túl sok szín áll rendelkezésedre, de nyárra új árnyalatokat szeretnél beszerezni? De persze döntésképtelen vagy, mert hirtelen túl sok minden tetszett meg. A döntésben lesz segítségedre a moonbasa színskála.

Két moonbasa színskála is segítségedre van a megfelelő szín kiválasztásában. Az egyik a gél lakkokat tartalmazó színskála. A gél lakkok között a kék hűsítő árnyalatai közül válogathatsz, de a sötétebb, bizalmat sugárzó árnyalatokat is megtalálod.

A lila különféle árnyalatai is csak rád várnak. A lila egy igazán spirituális szín, mely segíti a kreatív energiák áramlását. Hát miért ne lehetne a következő körömdíszítésed pont ilyen árnyalatú?

De a három nagy kedvenc a nude, piros és a rózsaszín árnyalatai közül is válogathatsz. A nude garantáltan passzolni fog minden szettedhez. A piros egy igazán vérpezsdítő, szenvedélyes szín, amivel tuti a hódítás. A rózsaszín egyszerre lehet kislányosan bájos és vibrálóan feltűnő.

A ONE step színeket tartalmazó színskálán a nude piros és rózsaszín mellett pasztell színárnyalatokat is találsz. A pasztell színek az igazán finom hölgyeknek való árnyalatok. Vigyázz ne vegyítsd nagyon élénk színekkel mert sápadt hatást fognak kelteni ezek az édes árnyalatok! A magenta élénk színkavalkádja pedig tuti feldobja a hétköznapjaidat.

A moonbasa színskálák megkönnyítik számodra a választást. Hiszen nem kell hosszú perceken át görgetned, mire megtalálod az igazit. Ráadásul a színek kombinációja is könnyedén megy vele, hiszen egymás mellett láthatod az általad kiválasztott színeket.

A színskála hátoldalán látható QR-kód leegyszerűsíti a mobilos vásárlás folyamatát. Fogjatok össze barátnőiddel, válasszatok több színt a moonbasa színskáláról, így csak egy postaköltséget kell fizetnetek! Ha egyszerre öt gél lakkot, vagy ONE step lakkzselét vásároltok, akkor darabonként 6%-kal kevesebbe fog kerülni a gél lakk! Sőt, ha 10 darab gél lakkot rendeltek, akkor a darabonkénti árengedmény már 12% lesz!

Szerezz be egy moonbasa színskálát és garantáltan egyszerűbb lesz a választás! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}