Műkörmös szett

Ha nem szeretnéd egyesével összeválogatni, hogy mire van szükséged a zselés műköröm elkészítéséhez. Ha nem szeretnél akaratodon kívül felesleges cuccokat rendelni. Ha még nincs lámpád…vagy ha már van….akkor is ugyanaz a megoldás: műkörmös szett!A műkörmös szettet ajánljuk figyelmedben, ha most szerezted meg műkörmös szakmádat. Nem kell fáradoznod az alapanyagok és eszközök összeszedegetésével, hiszen most mindent beszerezhetsz egyetlen készletben, mi így próbálunk segíteni neked beindítani műkörmös pályafutásodat!

A szettet beszerezheted UV lámpával, vagy a nélkül, attól függően, hogy van-e már saját UV lámpád. A szett tartalmaz három különböző színű építő zselét és három színes zselét, valamint sablont, amely segítségével könnyen építhetsz álomszép, hosszú körmöket.Akril festékkel, csillámporral és strasszkővel gondoskodunk arról, hogy a köröm díszítése se okozzon gondot. Ezeken kívül a műköröm megfelelő alapjának kialakításához szükséges eszközöket is beletettük a készletbe. Buffer, reszelő, polírozó nail prep és ecsetek, ezeket sem kell külön-külön összeszedegetned a webshopból.

Profiknak igazi prémium minőség jár a prémium szettek jóvoltából. Ha már kisujjadban van a szakma és a szalonodban pörögnek az események, egyik vendég jön a másik után, akkor a 36 wattos UV lámpa való neked, ami meggyorsítja a körömkészítés folyamtát. A prémium műkörmös szettek még több építő zselés és színes zselét tartalmaznak. Ráadásul a díszítő kellékekből is többet tettünk ebbe a készletbe. Sőt, ha prémium szettet rendelsz UV lámpával, akkor extra ajándékok ütik a markod!Ha már van lámpád, prémium szettjeinkhez is hozzájuthatsz UV lámpa nélkül, hogy tényleg csak azokat a dolgokat tudd beszerezni, amikre szükséged van.

Könnyítsd meg az életedetet és spórolj meg magadnak a honlapon való bolyongást, szerezz be mindent egyetlen szettben! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}