Műköröm és gél lakk szettek

Korábban már többször összefoglaltuk, hogy mi minden kell a gél lakkok, zselék használatához (eszközök, alapanyagok stb.)

Ha kezdőként vágunk bele, vagy éppen magasabb szintre akarunk lépni, esetleg műkörmösként professzionális készletre van szükségünk, érdemesebb szettben beszerezni a dolgokat, mint külön-külön.

Műköröm és gél lakk szettek

Miért jó készletben vásárolni? Egyrészt azért, mert a szettet összeállító szakember jól tudja mire van szükséged ahhoz, hogy gördülékenyen, pontosan és jól dolgozz. Másrészt azért, mert nem fenyeget az a veszély, hogy valamit elfelejtesz, kimarad vagy éppen nem kapod meg.

A készletek teljes ára mindig alacsonyabb, mint az egyes termékek árának összege. A vásárlóknak több szempontból is megéri, hiszen nem kell egyenként megvásárolni a termékeket, biztosan nem marad ki semmi, és azt kapja amire szüksége lesz. Ha egy helyről rendeled, nem kell rohangálni, kérdezgetni, szervezkedni, a különböző helyről érkező termékekre külön-külön postaköltséget fizetni. Természetesen nem utolsó sorban ott van a készlet miatt adott csomag kedvezmény is. Egyszerű a dolgod: válaszd ki a számodra ideális műköröm szettet, rendeld meg és 1-2 munkanap alatt a futárunk megérkezik hozzád!

Minél nagyobb csomagot rendelsz, annál kedvezőbb az egy termékre jutó ár – ééés annál nagyobb az ajándék mérete! Hogy milyen ajándéké? A Moonbasánál csomagot megrendelő vásárlóink részére ajándékot adunk, és nem is akármilyet! Minden szetthez jár valamilyen kisebb-nagyobb ajándék. Ez lehet az ingyenes szállítás, képes/szöveges részletes használati leírás, színskálák, plusz színek és egyéb hasznos kiegészítő cikkek. Az ingyenes termékek célja/tematikája természetesen a csomaghoz igazodik.

E mellett a kosár oldalon is tudsz választani ajándékot. Kapsz egy alap ajándékot (ezt minden rendelő kap), és e mellé választhatsz még 1 ajándékot. Minél nagyobb a kosár értéke, annál értékesebb ajándékot választhatsz. Figyeld rendszeres és akciós ajánlatainkat a kedvező árú csomag-összeállításokért!


Tekkints meg az összes műköröm és gél lakk szettünket, és válaszd ki a legmegfelelőbbet >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}