Nyár végi nyereményjáték

Emlékszel még? Augusztus hónap utolsó hétvégéjén hirdettünk egy nyereményjátékot, amelynek a nyerteseit ebben a blog bejegyzésben közöljük.

Ez a játék már lezárult!

A Bónusz ajándék nyertese:

Görgőy-Benkő Dóra

Az Extra ajándék nyertesei:
Molnárné Holyba Erika, Kiszel Zsófia, Bárány Ibolya és Nagy Orsolya

A nyerteseknek ezúton is gratulálunk! A nyerteseket a megrendelésüknél megadott email címen hamarosan értesítjük és részletes tájékoztatót adunk a nyereményük átvételével kapcsolatban!
Azok se csüggedjenek, akik most nem nyertek, hiszen lesz még játék, itt a Moonbasanails.hu webáruházban!

 


Minden megrendelés mellé garantált ajándék jár!

Mindazon túl, hogy segítesz nekünk a régi raktárból az újba költözni és ezért cserébe most a szállítási költséget mi álljuk, ráadásképpen egy játékra is lehetőséget adunk az akció ideje alatt! Nincs más teendőd, mint az Ingyen szállítás akció ideje alatt a kedvezmény kupont beváltani, s ezzel máris részt vehetsz a sorsolásban, ahol értékes nyereményeket sorsolunk ki!

Csillámtetoválás kislányos kicsi készlet

1. Ajándék, ami mindenkinek jár!

Tartozz Te is vásárlóink közé és szerezd meg minden megrendelésed mellé a legértékesebb ajándékokat!
Az ajándékot Te választod meg és a vásárlásod értékének megfelelően a választható ajándékok értéke is egyenes arányban növekszik. Figyeld a Kosár oldalon a választható ajándékok listáját és válassz magadnak meglepetés ajándékokat!

2. Bónusz ajándék, ami a gél lakk gyűjtők álma

Vásárolj be alapanyagokból és kellékekből, vagy szerezd be első készleted és ha megrendelésed végösszege eléri vagy meghaladja a 11.000 Ft összértéket és nyerj 12.000 Ft összértékű gél lakk vagy színes zselé ajándék csomagot! A csomag tartalmát a nyertes választhatja ki és ő határozza meg, hogy mely gél lakkokból (legyen az akár ONE step, Thermo vagy a legújabb Tiger eye gél lakk) vagy színes zselékből álljon.

3. EXTRA ajándék, a szerencse gyermekeinek

Úgy érzed, mindig is szerencsés voltál és fortuna mindig a kegyeiben tartott? Akkor ez most sem lesz másképp, hiszen 4 szerencsés vásárlónk, aki beváltja az Ingyen szállítás kuponkódot 1-1 db 3.000 Ft értékű ajándék kupont fog nyerni, amelyet postai úton juttatunk el a számára. A kupont a Moonbasanails.hu webáruházban tudja majd beváltani a kuponon feltüntetett feltételek szerint.

A játék időtartalma: 2016.08.27. - 2016.08.29. hétfő éjfél.
A sorsolás várható ideje: 2016.09.01. csütörtök délután.

A nyerteseket a megrendelésnél megadott e-mail címükön értesítjük és tájékoztatjuk a részletekről a nyereményük átvételének módjairól, valamint a Moonbasanails.hu webáruház Blog oldalán is közé tesszük majd a sorsolás végeredményét. Fontos, hogy a sorsolás napján mindenképp figyeld az email fiókod, mert lehet Te leszel a szerencsés nyertes, aki a két díj közül az egyiket hazaviheti. A nyertesnek 72 órája lesz, hogy válasz emailben visszajelezzen, igényt tart-e a nyereményére.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}