Nyári körmök 2016

Nyáron természetesen nem csak a ruhatárad, a sminked és az ékszereid változnak az évszaknak megfelelően, hanem körömdíszítésed is! Összegyűjtöttünk neked pár körömdíszítést amelyből inspirálódhatsz. Megmutatjuk milyenek az igazán trendi nyári körmök 2016-ban!

1.      A tenger hívó szava

Legyen körömdíszítésed a legszebb nyári emlékek hordozója. Kagylók, tengericsillagok és halacskák, ezeknek a mintáknak most mind helye van a körömdíszítésedben! Ráadásul, ha kék színt választasz hozzá, tökéletes lesz a tengerparti összhang.



2.      Narancsos vibrálás

Tudjuk a narancs és a citromsárga szín ritkán szerepel a körömdíszítések között, de nyáron igazán hűsítő összhatást kelthet. Gondolj csak bele, a napfény színe is a sárga! Ráadásul a tequila sunrise koktélodhoz is tökéletesen fog passzolni körömdíszítésed.



3.      Hűsítő türkizkő

Melyak azok a nyári körmök 2016-ban amit nem hagyhatsz ki? Természetesen a türkiz és annak árnyalatai! Sőt, ez a szín 2016 nyarának legsikeresebb trend színe volt!



4.      Tengerre matróz!

Matrózcsíkos minta nem megy ki a divatból soha, főleg a nyári hónapokban. Tudtad, hogy ez a minta Coco Chanelnek köszönhetően robbant be a kifutókra? Ráadásul azóta is töretlen a hódító karrierje!



5.      A rózsaszín most sem maradhat ki!

Csak annyit mondunk: rózsaszín és virágok. Tudod mi a dolgod!


 

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}