Októberi mustár szín

Októberben már javában benne vagyunk az ősz életérzésben. Előkerültek a bőrdzsekik, a sálak, a hajunkat is egyre erőteljesebben borzolja a szél és állandó kiegészítőnkké vált az esernyő. Kint a fák lombjai sárgába, bordóba és barnába öltöztek, sőt itt-ott már elkezdtek kopaszodni is.

A reggelek egyre nehezebben indulnak és érezzük a megállíthatatlanul közelítő telet. És melyik az a szín, amivel ezt a hangulatot fel lehetne dobni?

Természetesen a sárga! Méghozzá a sárga enyhén barnás, okkeres árnyalata, a mustár. A sárga a boldogság, a remény színe, melyet te is belecsempészhetsz mindennapjaidba! Meleg hatást kölcsönözhet például egy szobának.

Erőt ad, energiával lát el. A sárga szín aktivizálja az agyunk vizuális központját, gondolatébresztő szín. A postit színe sem véletlenül sárga, amit meg akarsz jegyezni, azt sárga színre kell feljegyezni, hiszen fokozza a szellemi aktivitást. A sárga figyelemfelhívó szín, nem véletlenül használják a KRESZ-ben sem.

Érdemes szem előtt tartani, hogy a mustár szín sötét tónusú lányoknak áll jól, a világos bőrű, hajú lányokat inkább sápasztja. De örök érvényű tanács, hogy ha a bőrödhöz nem passzol, attól még választhatsz ilyen kiegészítőket!
A mustár szín otthonodat is könnyedén feldobja! Érdemes kiegészítő színként használni egy sötét árnyalat mellé. Így könnyedén csempészhetjük a napfény színét otthonunkba.

Körömdíszítési tipp:A mustár színhez használjunk valami neutrálisabb árnyalatot. A körömdíszítésben-otthonunkkal, vagy megjelenésünkkel ellentétben- itt nyugodtan lehet a sárga a domináns szín!

Vásárlási segédlet: Siess, ebben a hónapban akciós a mustár szín! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}