Olimpiai bajnok körmök

Eltelt újabb négy év. És ezt miből lehet lemérni a legjobban? Természetesen abból, hogy az egyik legrégebbi megmérettetés ideje jött el újra, az Olimpiáé. Egyre fontosabb, hogy a sportolók dicsőséget szerezzenek hazájuknak. Ráadásul hazaszeretetüket és a játékok fontosságát egyre több módon igyekeznek kifejezni.

A kamera mindent lát, ráadásul világszerte sugározzák képüket, hogy mindenki kedvenc sportolójának drukkolhasson. Vagy ha nincs is kedvence, hazája színében szereplőknek tuti szorítani fog.

A sportolónők is rájöttek, hogy a sok drukkolónak ki kell valahogy fejezniük a hálájukat, amire a legjobb, ha hazafias színeket öltenek, és erre az egyik legkézenfekvőbb felület a körmük! Az olimpiai körmök a 2012-es londoni olimpián jelentek meg először nagy számban.

Megfigyelhető tendencia, hogy leginkább az úszónők figyelnek oda körömdíszítésükre, ami nem meglepő, hiszen náluk fókuszban van a kéz, ráadásul a vastag sminkréteg amúgy sem ajánlott sportoláshoz, de az úszáshoz meg végképp nem!

Missy Franklin amerikai úszónő saját hazája zászlóját festette körmeire, ráadásul nagyon trendi módon! A zászló legjellegzetesebb színeit viseli körmein, de úgy, hogy az egyik keze kék, míg a másik piros színben pompázik. Négy ujja egyszínűre van festve, ám gyűrűs ujjain a zászló mintázata figyelhető meg.

Aimee Willmott angol színek alatt játszik, de körmei nem ezt, hanem az olimpiai játékok fontos szerepét hangsúlyozzák ki. Készített egy francia manikűrt nagy ujjára, melynek piros a vége és fehér az alapja. Eddig semmi extra, senki nem asszociálna róla az olimpiára. Ám a fehér felületen az öt karikás jelképet jelenítette meg.

Jakabos zsuzsanna körmeiStefania Pirozzi körömdíszítése számít a legextrémebbnek a sportolók közül. Műkörmei zöld-arany színben pompáznak és az aranyra festett körmökre hazájának zászlója van festve.

A legszebb magyar úszónőnek kikiáltott Jakabos Zsuzsanna körmei pedig a víz tiszta kékjét idézik fel színükkel és hullámzást imitáló mintájukkal. Természetesen ez a mi kedvenc körömdíszítésünk is!

Ha te is szeretsz vizeskedni, akkor érdemes a gél lakkok mellett döntened, hiszen ellenállnak akár három héten át is az állandó pancsolásnak.

Persze nem az úszónők rendelkeznek csodás körömdíszítéssel. Más sportban is középpontba kerülnek a körmök, mint például a sport lövészetben.

Delphine Reau francia sportolónő körmei a francia zászló három színében pompázik francia manikűr formájában.

Az egyik legismertebb teniszezőnő, Venus Willimas csodás manikűrja pedig színvilágában és mintázatában is az amerikai zászlót idézik elénk.


Szurkolj te is olimpiai körmökkel hazádnak, és kedvenc sportolóidnak gél lakkos körömdíszítéssel! >>

 

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}