Pasifogó körmök a nyárra 2. rész

Most pedig nézzünk szét, hogy idén mi lesz a legnagyobb divat, milyen mintákat és színeket válasszunk ki az egyre szélesedő kínálatból!
Rockabilly

Tudjuk, hogy a rock and roll életstílus alapja a pöttyös, de most egy ezen túlmutató 2017-es mintát szeretnénk megmutatni nektek. A minta végtelenül egyszerű, de nagyon látványos. Két vagy három, egymástól elütő, de mégis egymással harmonizáló szín szükséges hozzá (pl. égszínkék, kankalinsárga és pasztell rózsaszín).

A festés megkezdése előtt készítsünk a körömre könnyedén tapadó matrica anyagból sablonokat, amelyeknek az egyik vége egy laza hullám. Vigyük fel a teljes körömre azt a színt, amelyet a körömvégnél szeretnénk majd látni. Köttessük vagy szárítsuk meg, majd simítsuk rá a sablont a köröm külső egyharmadánál, úgy hogy a kézhát felé mutasson a hullámos vége. A következő színnel fessük le a köröm fennmaradó felületét. Újabb teljes száradás után fogjunk egy másik sablont és a fennmaradó hely felénél simítsuk le újra és fessük le ismét a fennmaradó területet.

Ez a minta akkor izgalmas, ha az elválasztó vonalak mindenhol más kontúrral bírnak.

Hippi

Maradjunk az idei nyár trendszíneinél (élénk pasztellek minden mennyiségben). Fessük a körmöket egységes sima flekkel egyszínűre, majd pingáljunk minimál virágmintákat a körömvégre úgy, mintha a virágok egy francia festést adnának ki. A hatszirmú margaréta a legegyszerűbb választás (középen sárga pötty, körülötte hat apró vonal).

Metál – steampunk

Keressük meg a trendi pasztelszínek metálos vagy irizáló változatait és készítsünk ezekből ombre vagy hosszában színátmenetes körmöket. Ne válasszunk élénk színeket, pont az benne a rafinéria, hogy a festés alig üt el a bőrünk színétől!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}