Porondon a lábkörmök! 2.

Sávok és cikkcakkok - Az egyik legegyszerűbben alkalmazható minta, amely az idei trend egyik slágere, a nagy lábujjon sávokban elrendezett színek, amelyek teli flekként szerepelnek a többi ujjon.

Például a pasztell színek kedvelői választhatnak rózsaszín, tojáshéjszín, meleg szürke árnyalatokat, amelyeket a nagy lábujjra keresztirányú sávokban vihetnek föl, a többi ujjon pedig egyenként szerepeltethetnek.

LábkörmökA sávokhoz hasonlóan feltűnő minták a cikkcakkok. A világos alapon felfestett sötét cikkcakk készülhet fekete-fehérrel, porcelánrózsaszín-barna párossal, citromságra-zöld kettőssel is. A két színű mintát tegyük a nagylábujjra, a többin pedig váltogassuk a két színt, vagy ismételjük meg az egyik lábujjon a cikkcakkot a többin pedig kedvünk szerint osztozzunk (akár lehet az összes egy színű a két szín valamelyikével).

Sávokkal és cikkcakkokkal dolgozhatunk úgy is, hogy a mintás körmöt teljesen külön kezeljük a többitől. A sávokat vagy cikkcakkokat megrajzoljuk kontrasztos, ám semleges színekből (pl. fekete fehérrel), a többi körmöt pedig neonszínekkel pingáljuk ki. Ebben a mintában több az idei trendre jellemző vonás is szerepel: a sávok és cikkcakkok, a neon színek, valamint kettő együtt szerepeltetése és persze az 5+1-es felosztás. Úgy fog kinézni a lábunk, mintha egyszerre néznénk egy fekete-fehér és egy színes tévét! :)

Rátétek

Természetesen a lábakon is elfér egy-egy kristály és csillám, ha már olyan nagy sikere van a kezeken is. Ha nagyon elegánsak szeretnénk lenni, akár az egész nagy lábujj-körmöt kirakhatjuk kristályokkal, sőt még köves lábujjgyűrűt is biggyeszthetünk hozzá.
A lábakon is nagy divat a matrica, illetve figuratív minták: állatok, virágok, rajzfilm-figurák, persze az alkalomtól függően válogassunk ezek közül.

Tetoválás

Jól tudjuk, hogy megjelent az idei trendek között a körömtetkónak nevezett, valójában a körömágyon elhelyezésre kerülő minta. A lábakon – mivel az ujjak és a citicula jóval kisebb – a tetoválás bárhova kerülhet, ahol látszik. A rüszt felületén, lecsúszva a bokák alá, illetve a lábfej külső peremére, az ujjak tövére, a bokához...

Szerezd be hozzá gél lakk színeket >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}