Scarlett Johansson- a Fekete özvegy fehér körmökkel

Következik egy igazán nagybetűs NŐ, akinek homokóra alakját, dús száját és szőke - olykor vörös - fürtjei mindenki csodálja, és irigykedve nézi. Nem véletlenül választotta a Dolce & Gabbana reklámarcnak őt. Most pedig nézzünk alaposan a színésznő körmére!

Már nagyon fiatalon belevágott a dán-lengyel származású Scarlett a színészkedésbe. 8 évesen szerepelt először egy tv sorozatban, első filmszerepét a Világgá mentem-ben kapta. Ami az igazi áttörést hozta neki A suttogó című film. Sok helyen úgy jelölik meg, hogy ez volt az első nagy játékfilmje, ám ekkorra már túl volt a hetedik filmjének leforgatásán.

Szerepelt a Reszkessetek betörők harmadik részében, Leány gyöngy fülbevalóval filmben, a Tökéletes trükkben, a Bosszúállók, Vasemer és Amerika kapitány filmekben, valamint a Lucy-ban. Többször vállalt szinkron szerepet is, például a Spongyabobban, vagy  az idén megjelenő Dzsungel könyvében.

Mint oly sok színésznő ő is a piros körmökre szavaz, ám nem riad vissza a sötétlila, színe már feketébe hajló körmöktől sem. De ami meglepő fehér gél lakkos körömdíszítéssel is kapták már lencsevégre.

Nyáron mi lehetne jobb, mint egy fehér körömdíszítés. Több szempontból is a kedvenceddé fog válni. Először is feltűnő, hiszen meglepő, ha valakinek teljesen fehér a körme. Másodszor mindenhez jól passzol, csakúgy mint a fekete vagy a nude, ám még is meglepő választásnak bizonyul, így aki rád néz, az tudja, hogy te mindig tartogatsz meglepetéseket.

Ráadásul a fehér alapot nagyon szépen lehet díszíteni. Szórj bele csillámport a szikrázó végeredményért, vagy díszítsd színes kristály strasszkővel. Dobd fel akril matricával gél lakkos körömdíszítésed. Már pár éve divat a magyar népi motívum, ami garantáltan a fehér háttér előtt mutat a legjobban!

Díszítő zselével, vagy akril festékkel és díszítő ecset segítségével alkothatsz egyedi mintákat körmeidre, melyek a fehér háttér előtt még szebb hatást fognak kelteni.

Fehér gél lakkos körmeid díszítésének csak a fantáziád szabhat határt! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}