Solar effect gél lakk használata lépésről lépésre

A különleges hatású, napfényre színét változtatni képes gél lakk, az új Solar effect gél lakk kiváló választás legújabb körömdíszítésedhez. A Solar effect gél lakk az igazi napimádók gél lakkja. Most kicsit jobban megismertetjük veled ezt az új gél lakk családot és bemutatjuk, hogyan készítheted el te is gyorsan és könnyedén legújabb Solar effect gél lakkos körömdíszítésed.
A Solar effect gél lakkok látványos és különleges külsőt varázsolnak legújabb körömdíszítésednek. A napfény hatására színüket változtatni képesek, így sosem unod majd meg legújabb körömdíszítésed.

A Solar effect gél lakkok napfény (UV fény) hatására képesek csak színüket megváltoztatni. Már az elkészítéskor láthatod, hogy mennyire látványos is lesz a folyamat, hiszen amikor UV lámpád fénye alá helyezed szinte azonnal elkezdi a Solar effect gél lakk felölteni az új színárnyalatát. Szeretnéd, hogy visszanyerje eredeti színét? Sebaj, ez is megoldható! Biztosítsd körömdíszítésed számára a napfénytől védett környezetet és máris visszanyerte eredeti, alapszínét solar effect gél lakkos körömdíszítésed!Solar effect gél lakkos körömdíszítésed elkészítése ugyanolyan egyszerű és gyorsan megoldható, mint a már jól megszokott és ismert Moonbasanails gél lakkoké és tartósságuk is rendkívüli. Akár 2-3 hétig nyugodtan lehetsz Solar effect gél lakkos körömdíszítésedtől, hiszen csillogó marad, nem mattul be és nem repedezik be.

A Solar effect gél lakkok használata
  1. Alaposan készítsd elő körmeid az új körömdíszítésed elkészítéséhez. Vágd és/vagy reszeld formára körmeid majd bőrfeltoló kaparó segítségével told fel a körömágynál lévő bőrt. Bufferrel bolyhosítsd a körömlemez felszínét.
  2. Ne felejts el alaposan portalanítani. Ezután mindig használj Nail prep-et! Ezt sose hagyd el, hiszen ez egy rendkívül fontos előkészítő folyadék, ami a jobb és tartósabb körömdíszítés egyik záloga.
  3. Ha igazán „betonkemény” alapot szeretnél új Solar effect gél lakkos körömdíszítésednek, bátran használhatsz Bondert egy vékony rétegben. Azonban ennek használata ennél a gél lakk típusnál nem kötelező, csak választható. Bondert hagyd megkötni UV lámpád fénye alatt. Mindig tartsd be UV lámpád teljesítményének megfelelő kötési időt!
  4. Használat előtt alaposan rázd fel a Solar effect géllakk üveg tartalmát, hogy a benne található alapanyagok biztosan jól vegyüljenek és tökéletes hatást érj el a körömdíszítéseden.
  5. Vidd fel az első réteg Solar effect gél lakkot a körömlemezre. A gél lakk igen halvány színnel bír, így biztosan szükség lesz majd további rétegekre is, így ne ijedj meg, ha az első vékony réteg nem fed tökéletesen!
  6. UV lámpád fénye alatt köttesd meg az első réteget. Most fogod látni először, milyen is lesz az új Solar effect gél lakkos körömdíszítésed képessége! Az UV lámpa fénye alatt máris elkezdi színét változtatni ugyanis a gél lakk.
  7. Igényeidnek megfelelően vidd fel a további Solar effect gél lakk rétegeket, és rétegenként köttesd meg UV lámpád fénye alatt.
  8. Végül, a tartósság és a még csillogóbb hatás érdekében használj egy vékony réteg leoldható, fixálásmentes fényzselét, amit felkenés után szintén köttess meg UV lámpád fénye alatt.

Kész is vagy és máris élvezheted legújabb munkád gyümölcsét, a Solar effect gél lakkos körömdíszítésed, ami napfény hatására képes színét látványosan változtatni!

A Solar effect gél lakkok állaga a Moonbasanails ONE step gél lakkok állagéval azonos, vagyis lágy, krémszerű állaguk van. A termékek színe viszont elég halvány, viszont több réteg alkalmazásával tökéletes fedés érhető el. Használható alapszínként is, de díszítő géllakként is, más Moonbasanails géllakkokkal együtt alkalmazva.A Solar effect géllakkok színüket közönséges asztali vagy lakásban található lámpa fényére nem változtatják, csak a napfény hatására vagy UV fény hatására kezdik elnyerni új színüket. Amint ez a fényforrás megszűnik a környezetükben, eredeti alapszínüket visszanyerik. A színváltás képességét korlátlan ideig képesek megőrizni, ez nem gyengül vagy halványodik a napok múlásával.

Szeretnéd te is kipróbálni és elkészíteni első napimádó gél lakkos körömdíszítésed? Ennek semmi akadálya! Szerezz be néhány igazán szép színt innen, ha már van minden eszközöd egy gél lakkos körömdíszítés elkészítéséhez, vagy szerezz be egy Géllakk Induló készletet, ha még teljesen kezdő vagy ezen a téren és a szetted mellé válassz további Solar effect gél lakkokat innen!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}