Szeptemberben is csak velünk nyerhetsz!

Az új évszak új színeket és új trendeket hozott magával! Szerezd be új kedvenceidet most, és garantáltan részt vehetsz a nyereményjátékunkban!
Ez a játékunk már lezárult.

Az értékes táska boldog nyertese:
Bekker Judit
Ezúton is gratulálunk neki nyereményéhez. Hamarosan értesítést küldünk neki a vásárlásánál megadott e-mail címre a továbbiakról.

A többiek se csüggedjenek, akik most nem nyertek, hiszen lesz még játék, itt a Moonbasanails.hu webáruházban! 
Vásárolj 11.000 Ft feletti értékben webáruházunkból és automatikusan részt veszel a játékban! Ráadásul, ha bakkártyával fizetsz, akkor most megduplázhatod az esélyed a nyereményért vívott "csatában"!

Miért éri meg most duplán bankkártyával fizetni megrendelésedért?

Azon túl, hogy ha bankkártyáddal fizetsz a megvásárolni kívánt termékeket, a rendelés menete gyors és biztonságos, ráadásul kézbesítéskor már nem kell vesződnöd a fizetéssel! Csak átveszed és már ki is bonthatod csomagodat, hogy megszemlézhesd új szerzeményeidet! 
Ám ha ez nem lenne elég, most ha bankkártyáddal fizetsz, akkor dupla eséllyel indulsz a nyereményért, vagyis a neved kétszer kerül bele a "sorsoló kalapba"!

A játék időtartalma: 2015. szeptember 9. - 2015. szeptember 15. éjfél 
A sorsolás várható ideje: 2015. szeptember 18. délután
A nyertest a vásárláskor megadott e-mail címen értesítjük, akinek 72 óra áll a rendelkezésére, hogy jelentkezzen nyereményéért.

És hogy mi a nyeremény? Egy gepárd mintás műkörmös táska!
Ez a nyeremény 17500 Ft-ot ér!

A műkörmös táskádban szállíthatod műkörmös alapanyagaidat és kellékeidet.

Rendelkezik egy belső, kihajtható tartó polcrendszerrel is, valamint ezt az egész polcrendszert egyben ki is tudod belőle emelni asztalodra. Praktikus, hiszen így nem kell két külön tárolóra beruháznod és gyorsan vissza is tudod pakolni kellékeidet a táskádba.

Ezzel a táskával biztonságosan, sérülésmentesen szállíthatod eszközeidet. Egy pánt is tartozik a műkörmös táskához, így kényelmesen, válladra akasztva is tudsz közlekedni vele.

A belső tárolóban akár egy 9W-os UV lámpa is elfér, így már tényleg nem lesz akadálya annak, hogy bárhol, bármikor és bármennyiszer foglalkozhass körmeid egészségével!

Irány a webhop, nevezésre fel! >>Jó ha tudod:

1. A nyereményjátékon minden vásárló automatikusan részt vesz, amennyiben eleget tesz a fenti néhány feltételnek.

2. A játék időtartalma: 2015. szeptember 9. - 2015. szeptember 15. éjfél.

3. Minden vásárló, aki a 2. pontban meghatározott időintervallumon belül vásárol, valamint eléri a 4. pontban foglalt vásárlási értéket részt vesz a sorsoláson. Azon vásárlók, akik előreutalással kívánnak fizetni, azoknak a vásárlás ellenértékét 2015.szeptember 15 éjfélig el kell utalniuk. Csak így tudnak részt venni a játékban.

4. A nyereményjátékban azok vehetnek részt, akik 11.000 Ft értékben vagy afelett vásárolnak webáruházunkból.

5. A vásárlási értékbe a szállítási díj nem számítható bele! A nyertes a nyereményt futárszolgálat útján kapja meg, annak szállítási költségét a mi álljuk!

6. A nyereményjáték folyamán a kuponok beválthatóak, de a kuponok beváltása után is el kell érnie a rendelésnek a 4. pontban foglalt értéket!

7. Sorsolás várható ideje: 2015. szeptember 18. délután.

8. A sorsolást követően, a nyertest a vásárláskor megadott e-mail címén lesz értesítve. A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy jelentkezzen és írásban visszaigazolja a nyereményét.

9. A Moonbasanails.hu webáruház fenntartja a jogot a nyeremény egyoldalú megváltoztatására, illetve a raktárkészlet esetleges pontatlanságából adódó eltérések miatti készlethiány miatt. A webáruház és annak üzemeltetője mindent elkövet annak érdekében, hogy a Vásárló és a nyereményjáték valamennyi nyertese maradéktalanul és az előre egyeztetett határidőn belül kézhez kapja a nyereményt.
Minden, a nyereményjátékkal kapcsolatos egyéb kérdéssel fordulj bátran az Ügyfélszolgálatunkhoz!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}