Szereted a változatosságot? A thermo gél lakkot neked találták ki

A thermo gél lakk színe állandóan változik. Nem kell vesződni a lemosással/leoldással, mindig más-más árnyalatú lesz a körmöd.
A géllakkozás nagy előnye – hogy két-három hétig rajta marad a körmödön, – egyben egy picit a hátránya is. Különösen azon hölgyek számára, akik szeretik a változatosságot, akik nem szeretnék állandóan ugyanazt a színt nézegetni saját ujjukon. Problémát jelenthet az is, hogy az egyik ruhánkhoz ilyen, a másikhoz olyan lakk illik.
 
A thermo lakk érdekessége, hogy állandóan változik a színe. Nem kell vesződni a lemosással/leoldással, aztán egy másik lakk felvitelével. Anélkül, hogy bármit kéne tenni, mindig más-más árnyalatú lesz a köröm színe. 
Thermo lakk, a nagy varázsló
 
Mégpedig azért, mert a thermo gél lakkok olyan részecskéket tartalmaznak, amelyek a hő ingadozásaira szín- és/vagy árnyalatváltozással reagálnak. Mivel mind a levegő, mind a test hőmérséklete állandóan változik a nap folyamán, thermo gél lakk is folyton változtatja színét. Ezáltal különleges körömdíszt varázsol az ujjbegyre. Hol sötétebbé, hol világosabbá alakul, a test, vagy a környezet hőmérséklete alapján. Az egész nagyon izgalmas! 
Ráadásul a szín nem egyszerre változik át, hanem szép fokozatosan válik mondjuk sötét pirosról halvány púder színűre. Könnyen megtörténhet, hogy a kisujjon még sötét lesz a körömlakk, a mutatóujjon pedig világos – vagy éppen fordítva. Megesik az is, hogy csak az egyik kezünkön lévő körmök vesznek fel eltérő színárnyalatot, máskor meg csak ez egyik köröm változtatja meg a színét.

És ez már egy további variáció! Ugyanis nem csak az ujjak hőmérséklete különbözhet egymástól, hanem az ujjbegyek hőmérséklete sem teljesen egyenletes. Így előfordulhat, hogy a körmünk színe olyan színátmenetes lesz, mintha szándékosan ombre stílusú lakkozást választottunk volna!

Kifejezetten mókás dolog megfigyelni ezt az állandó átalakulást. Jócskán van ebben játékosság, mégsem kell félni attól, hogy gyerekessé válsz, ha ezt viseled. Sőt. A thermo gél lakk kifejezetten nőiesnek mondható, hiszen rendkívül finoman változik. És mivel egy bizonyos szín árnyalataival játszik, sosem kell tartani attól, hogy mondjuk a gyűrűsujj színe ízléstelenül elüt a többitől. 
Nyári élmény a körmön

Különösen nyáron érdemes kipróbálni, játszani a thermo lakkal, amikor ha tehetjük, kirándulunk, vagy délutánonként a vízparton, strandon lazulunk. Este pedig ki-ki mozdulunk, hogy magunkba  szívjuk a nyári esték pezsgését. Mindez bőséges alkalmat biztosít körmeink „színeváltozásra”.

Nézzük csak: a strand átforrósodott betonján látható az egyik fajta szín, majd ha csobbanunk egyet a vízben, kijön a „hidegebb” árnyalat. A parton megszáradva, napozás közben ismét visszatér az előbbi, de ha kezünkbe veszünk egy hideg üdítőt, akkor megint elindul az átalakulás. Estére ismét más árnyalatot kap a körmünk… A nyár számos alkalmat nyújt a hőmérséklet-változásra, így a körmeink sosem lesznek egyformák, mint egy hagyományos lakknál. Az biztos, hogy a thermo lakk használata mellett sohasem lesz unalmas és „egyszínű” az élet! 
Melyik színt válaszd?
 
Most pedig nézzük meg egy kicsit közelebbről a thermo lakkok színválasztékát! Néhány évvel ezelőtt, amikor forgalomba hozták ezeket a termékeket, még csak korlátozott számú színárnyalatban voltak kaphatók. A fejlesztéseknek köszönhetően azonban ma már a thermo gél lakkok széles színskálája kapható. Mind a visszafogott színek és a nude, mind a kékes-zöldes árnyalatok, mind az örökzöld, erőteljes piros vagy vérnarancs rajongói megtalálhatják a kedvencüket választékunkban.
 
Ha szeretnéd tudni, pontosan hogyan, milyen árnyalatokban változik az adott lakk színe, nézz szét YouTube csatornánkon, ahol minden egyes thermo lakkról készült egy rövidke videó. Böngéssz kedvedre közöttük, mielőtt választasz!

Nem árt tudni azt sem, hogy jelenleg ha többet vásárolsz, kedvezményt adunk ezekre a típusú lakkokra.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}