Szilveszterre remek választás a Tiger eye géllakk

A Tiger eye gyönyörű, kölönleges, szexis. Ami igazán jó benne az az, hogy a buli után, a hétköznapokon is megállja a helyét.
Szeretnél a szilveszteri buliba valami igazán ütős körömdíszítést? A Tiger eye géllakk remek választás! Gyönyörű, kölönleges, szexis. Ami igazán jó benne az az, hogy a buli után, a hétköznapokon is megállja a helyét.
 
A Tiger eye géllakkot a vele azonos nevű – tigrisszem – ásványról nevezték el. Ha ezt az ásványt a fény felé fordítjuk, arany sávok jelennek meg a felületén. Hasonló dolog történik a Tiger eye géllakkal is: bármerre fordítod a kezedet, különleges, „mozgó” fényjáték jelenik meg az ujjad hegyén.


 
A Tiger eye géllakk család fémes, arany fényben csillámló összetevőket tartalmaz. Ezeket a szemcséket mágnes segítségével kell a köröm felszínére juttatni.
 
Amennyire egyedi látványt nyújt, annyira egyszerű a felvitele. A szupererős mágnesen kívül nem kell hozzá semmilyen különleges kézügyesség, csillámporokkal való „vacakolás”, vagy egyéb, hosszadalmas eljárás.
 
A Tiger eye géllakkon belül három családot különböztetünk meg: Tiger eye géllakk, Tiger eye covering géllakk és Tiger eye thermo géllakk.
 
A Tiger eye géllakk
 
Két rétegű géllakk, azaz két rétegben fed szépen. A szokásos módon kell kell felvinni a körömre, majd mielőtt a második réteget is meglámpáznánk, fölé kell helyezni a szupererős mágnest. A mágnest nagyon közel, pár milliméter távolságra kell tartani a körmöktől! Fontos tudnivaló továbbá, hogy amilyen irányba fordítjuk a mágnest, olyan irányba fog kialakulni a mintázat körmeiden.


 
Tiger eye covering géllakk

A „sima” és a „covering” géllakk között az a különbség, hogy a Tiger eye géllakkok mindegyike sárgás-arany fényjátékot biztosít, addig a Tiger eye covering géllakkok az alapszínnel megegyező, világosabb árnyalatú fényjátékot adnak. Inkább fehéres-ezüstös csillanásúak. Ha lehet ilyet mondani, talán még különlegesebbé és elegánsabbá teszik a körömdíszítést.
 
Ennél a típusnál az első réteg egy tetszőleges géllakk, amelynek megkötése után jöhet a Tiger eye covering termék - egy rétegben! Szintén még lámpázás előtt kell fölé helyezni a mágnest.
 
Mi ebben a videóban fekete alaplakkot használtunk:


 
Tiger eye Thermo géllakk

Ez a család, amellett, hogy magáénak tudhatja a Tiger eye fémes, különleges  csillogását, rendelkezik a thermo géllakkokszínváltó képességével is! Tehát ha valami igazán különlegesre vágysz, ezzel nem nyúlhatsz mellé.  Egyszerre két különleges körömdíszítő effekthez is hozzájuthatsz, csupán két réteg Tiger eye Thermo géllakkfelkenésével!
 
A csillogó Tiger eye géllakkok alapjaival és a szupererős mágnessel előcsalogatható különleges fényjátéknak köszönhetően máris egy igazán klassz körömdíszítésre szert tehetsz. De most a tétet emeltük és a Thermo géllakkok szintén látványos tulajdonságával is megspékelt géllakk tulajdonosává válthatsz!
 
Ebben a videóban pedig egy perc alatt megtekintheted a teljes Tiger eye színkínálatot:
 

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}