Sztárok és körmeik - A trónok és körmök harca

Holnap érkezik a rajongók által várva várt pillanat, a pillanat, ami miatt már hetek óta számlálják a napokat, az este, amikor újra átélhetik kedvenc sorozatuk élményét!

Bizony, jön a Trónok harca újabb évada! A Trónok harca a HBO saját készítésű, fantasy sorozata, mely George R. R. Martin regényén alapszik. Az esemény több szálon fut, számtalan szereplővel. Izgalmas cselekményével és a karakterek jellegével fogja meg a nézőket.


Lena Heady fekete öltözékben

Ezért szemléljük meg most mi is a női főszereplők körmeit. A gél lakkos körmök csatát vajon ki fogja megnyerni?

A történet királynője, a gonosz és ármánykodó Cersei Lennister. A sorozatban hosszú szőke hajkoronával büszkélkedő nő a valóságban rövid, fekete hajjal szokott mutatkozni, ezért lehet, hogy még a leghűségesebb rajongók is rácsodálkoznak arra, hogyan is néz ki valójában a színésznő. Lena Heady öltözékében is a fekete megjelenést preferálja, amihez hangulatban illeszkedő gél lakkos körmöket is választ. Ha te is szereted a fekete zárkózott eleganciáját, akkor te is öltöztesd körmeidet feketébe.


Natalia Dormer fekete lakkzselés körömdíszítése

A sorozatbéli riválisa Margaery Tyrell, azaz Natalie Dormer. A két nő egymás ellen harcol a királynői címért. Persze mindketten hódítanak elragadó külsőjükkel is. A Natalie Dormer a valóságban is szépségével tűnik fel, de divatos megjelenéséhez ő is a fekete körmöket választja! Nem csak a hagyományos, hanem a gyöngyház és metálos gél lakk árnyalatokat is előnyben részesíti.


Emilia Clarke vörös lakkzselés körmei

Daenerys Targaryenre sem feltétleül ismerünk rá a szőke parókája nélkül, amit a sárkányok anyjaként visel. Emilia Clarke a szenvedélyes és energikus bordó gél lakk árnyalatokat részesíti előnyben, ami nagyon jól kiemeli bőre fehérségét. Ha te is szereted a tüzes körmöket, akkor szerezzd be a vörös és piros valamennyi árnyalatát!


Sophie Turner fehér lakkzselés körömdísíztése

A Sansa Starkot megtestesítő Sophie Turner a sorozatban, szemünk láttára alakult át csinos és szép nővé. Ma már őt tartják a Trónok harca egyik legvonzóbb színésznőjének, nem véletlenül! Vörös haja királynői méltóságot kölcsönöz neki, és ezt az eleganciát öltözékével is igyekszik hangsúlyozni. Megjelenését egyszerű fehér körmökkel emeli ki. Úgy véled elég színes a ruhatárad és valami semleges színre van szükséged? Akkor válaszd te is bátran a fehér gél lakkot!

A sorozat legtöbbet utazó és legtöbb mindent átélt karaktere, Arya Stark. A mindössze 18 éves színésznő Maisie Williams a valóságban egy életvidám és vicces lány, aki szereti a mintás körmöket. Az ezekről készült fotókat előszeretettel meg is osztja Instagramján és más közösségi felületeken.


Maisie Williams lakkzselével készített körömdíszítései

Láthattuk már Jin-jang körmökkel, halálfejes körömdíszítéssel, és színes szívecskemintás manikűrrel is, sőt a legutóbbi bemutatóra GOT (Game of Thrones) felirat volt gél lakkjára festve. Ha te is inkább bohókás, humoros oldaladat szeretnéd hangsúlyozni, akkor ne riadj vissza a színektől és mintáktól, amiket akár körömnyomda szettel is elkészíthetsz!


Ahány színésznő, annyi szokás és annyiféle köröm! Most itt a lehetőség, hogy szavazatoddal eldöntsd, melyikőjük körömdíszítése az, ami közelebb áll a te ízlésedhez!


Szavazz egy laza suhintással a lenti szavazó alkalmazás segítségével! A jobbra húzással tetszésedet, a balra húzással a nem tetszésedet tudod kifejezni. 

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}