Sztárok és körmeik- Meghan Trainor

Az április első hetét egy igazán színes és vidám egyéniséggel fogjuk nyitni, akinek az „All About That Bass” című szám hozta meg a sikert.

Igen, Meghan Trainorról van szó,aki már 11 éves korában zenéket szerzett és dalszövegeket írt. 17 éves korában egy lemez céggel írt alá szerződést, és még mindig csak 22 éves!  A szám, ami a világhírt hozta neki, arról szól, hogy nem feltétlenül kell a tökéletes külsőre törekedni, és mindenki úgy jó, ahogy van, photoshop nélkül.

A videoklip legjellegzetesebb vonása pasztell és cukorka színvilága, ami egy igazi Barbie álomvilágot valósít meg. Rózsaszín, kék, lila, sárga. Nem csak a ruhák, a falak és a bútorok pompáznak ezekben a színekben, de még Meghan körmei is! Éppen ezért hasonlít ez a manikűr egy cupcake színes krémjeire! Most nézzük, hogy ezt a körömdíszítést hogyan tudod otthon elkészíteni, magadnak.

 

Szükséged lesz hozzá öt darab különféle lakkzselére. Ez lehet pasztellszínű is, vagy ha erőteljesebb árnyalatokra vágysz, akkor nyugodtan kombináld azokat! Valamint szükséged lesz francia manikűr sablonra, hiszen lényegében egy igazán csavaros francia manikűr fog most készülni!

Először minden körmödre vigyél fel másik színt! Meghan körmeinek színeit és sorrendjét a képen láthatod. ezt köttesd meg UV lámpa, vagy LED lámpa fénye alatt. Most helyezd fel a sablonokat, úgymint egy hagyományos francia manikűrhöz, majd válassz egy színt, ami merőben elüt az alapszíntől. Ha ezt is megköttetted, egy díszítő ecset segítségével húzz egy csíkot a köröm végével azonos színű lakkzselével. Ha úgy érzed ehhez nincs elég kézügyességed ehhez, akkor vigyél bele egy csavart, és egyszerűen csak használj díszítőcsíkot!

Már kész is az üde, tavaszi körömdíszítésed! 

 

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}