Tavaszi vörös lendület

Végre eljött a várva várt március, már érezzük a tavasz meleg apró fuvallatait és mindenki örömmel szabadul meg a vastag télikabátoktól.
Márciusban újabb trendszíneket is hozunk nektek. A hónap egyik kedvence az intenzív Fiesta vörös lesz! Ez az erős, tüzes szín tökéletesen illeszkedik a tavaszváráshoz. Azt sugallja, hogy épp itt az ideje felpezsdülni, kikecmeregni a január és február borús magányából és hidegéből, bele kell kezdeni valami újba!

Igazi vérpezsdítő szín, amely lendület adhat a hétköznapok folyamán, vagy egy randevún is megadják az alaphangulatot a fiesta vörös árnyalatai.

A vörös a szenvedély és az életenergia színe, mely előhívja az ébredő tavaszt és életre kelti a bennünk szunnyadó vidámságot és eddig eltemetett energiákat, amely egy kiadós túrázásra, kirándulásra, vagy shoppingolásra invitál minket.

A vörös szín képes az embert gyors döntésre sarkallni, így ha valamiben bizonytalanok vagyunk, vagy fellép a döntésképtelenség helyzete, akkor dobjuk fel szettünket egy kis pirossal, hogy pillanatok alatt meglássuk mi is a helyes választás!

Ha tartunk ettől a túl intenzív árnyalattól, akkor csak egy kicsit csempésszünk belőle a mindennapjainkba. Egy vörös sál, egy piros magassarkú máris fel tudja dobni kinézetünket és a napunkat is!

Körömdíszítési tipp

A klasszikus vörös mindig jó választás, ha körömdíszítésről van szó! Bátran használd a mindennapok folyamán is. A hagyományos franciamanikűrt is feldobhatod vele úgy, hogy a fehér végeket pirosra cseréled. Ha csak egy kevés pirosat szeretnél manikűrödbe, akkor díszítő zselé segítségével megteheted ezt. Ráadásul induló készleteinkkel most duolán jól járhatsz: minden
szettünk tartalmazza a piros színt. Így lehet egy készleted amivel csodás körömdíszítéseket tudsz csinálni a piros szín felhasználásával! 

Vásárlási segédlet: Lepd meg magad egy igazán figyelemfelkeltő fiesta vörös színnel! > >

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}