Tejcsokoládés kísértés júniusban

Mindenkinek eljön az életében az a pillanat, amikor úgy érzi, hogy nem segíthet rajta más csak egy nagy adag csoki! A csoki boldogság hormonokat termel és nem csak enni jó, de a szemnek is kellemes látvány a világos, puha barna szín. Június hónap ezért erről az igazán finom színről fog szólni.

A barna szín az egyik legtermészetesebb szín, a föld színe. Nyugtató, harmonikus energiát sugároz magából. Aki szereti a barna színt, arról azt tartják, hogy igazán gondoskodó személyiség. Józan gondoskodást is tükröz a szín, valamint a megbízhatóságról és önuralomról is tanúbizonyságot tesz.  Valamint a szorgalom jelképeként is tekintenek rá, tehát ha elsőre jó benyomást akarsz kelteni, akkor mindenképpen barna színben jelenj meg!

Ha neked is sok barna ruhadarab szerepel a ruhatáradban, akkor elmondható rólad, hogy szereted a biztonságot, ám gyakran merengsz! Nem szabad túlzásba vinni a barna szín viselését, mert számos jótékony hatása ellenére hajlamos magába fordulóvá tenni az embert.

A csokoládénak számos jótékony hatása van, feldobja a hangulatot, energiával lát el és egy kis plusz információ, a csokoládé afrodiziákum is egyben! Persze nem árt mértékkel fogyasztani, hiszen jön a bikini szezon, és minden jóból megárt a sok.

De ezt a finomságot nem csak táblában, vagy szelet formájában fogyaszthatjuk, hanem igazán hűsítő tejcsoki formában is! Mindig jól jön a tikkasztó nyári hőségben egy jégkrém, ami tejcsokoládéval van bevonva, de belül ízletes gyümölcs lapul. Sőt, inkább egy csokijégkrém csokival bevonva, még jobban hangzik igaz?

Körömdíszítési tipp: Tiltólistán van a csoki és a fagyi a tökéletes alak érdekében? Akkor vigyél ízletes hangulatot körmeidre és viseld a tejcsokoládét gél lakk formájában! Egy kis édes kísértést ad körömdíszítésednek. Ráadásul nagyon jól harmonizál a június hónap másik trendszínével a türkizkővel. Meglátod, egyik színnel sem foghatsz mellé.

Vásárlási segédlet: Írány a webáruház, hiszen most kedvezményesen juthatsz hozzá ezekhez a színekhez! >>

 


Tejcsokoládé lakkzselé színek
 

#43 #44 #45 #60 #151    


Tejcsokoládé ONE step színek
 

 
#49   #78

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}