Tiger eye gél lakk minták

Valami igazán vadítóra vágysz? Ami a dzsungelben rejtőző tigrisek temperamentumával ruház fel? Akkor próbáld ki a Tiger eye gél lakkok nyújtotta effektet, amely garantáltan a te kedvenceddé is válik!



A tigrisszem egy ásvány, amelyben arany sávok jelennek meg, ha megfelelő szögben tartod a fény felé. Ugyanez jellemző a tiger eye gél lakkokra is, ami igazán egyedivé teszi a körömdíszítéseket.

Ez a hatás a kis fém részecskéknek köszönhető, amit a gél lakk magában rejt. A Tiger eye gél lakkokhoz szükséged lesz egy kis mágnesre is, ami mintázatba rendezi ezeket a részecskéket.
A következő módon készítsd el:

1.      Reszeld formára körmeidet a cseppreszelő segítségével, majd bufferrel bolyhozd fel a körömfelszínt és használj nail prepet.

2.      A bonder réteg a következő, amelyet már UV lámpa fénye alatt kell megköttetni.



3.      Vidd fel az első réteg tiger eye gél lakkot. Ezt csak szimplán köttesd meg UV láma fénye alatt, nem kell még használnod a kis mágnest.

4.      Most jöhet a következő réteg tiger eye gél lakk és vedd elő a mágnest is! A mágnest pár milliméterre tartsd a körmödtől, hogy elérd a kívánt hatást. Tarthatod ferdén, párhuzamosan, ahogy csak szeretnéd, hogy a minta elhelyezkedjen.

5.      Ez után köttesd meg UV lámpa fénye alatt a tiger eye gél lakkot

6.      A még csillogóbb végeredményért használj fényzselét, majd gélfixálós szálmentes papírtörlővel töröld át körömdíszítésedet.



Máris kész a csodálatosan egyedi körömdíszítésed. Természetesen nem kell, hogy minden körmödre tiger eye gél lakk kerüljön, de figyelj oda, hogy e mellett a gél lakk típus mellett a túldíszítettség nem mutat jól!

A tiger eye gel lakkokat a hozzá való mágnessel itt vásárolhatod meg! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}