Tiger eye gél lakk minták

Valami igazán vadítóra vágysz? Ami a dzsungelben rejtőző tigrisek temperamentumával ruház fel? Akkor próbáld ki a Tiger eye gél lakkok nyújtotta effektet, amely garantáltan a te kedvenceddé is válik!A tigrisszem egy ásvány, amelyben arany sávok jelennek meg, ha megfelelő szögben tartod a fény felé. Ugyanez jellemző a tiger eye gél lakkokra is, ami igazán egyedivé teszi a körömdíszítéseket.

Ez a hatás a kis fém részecskéknek köszönhető, amit a gél lakk magában rejt. A Tiger eye gél lakkokhoz szükséged lesz egy kis mágnesre is, ami mintázatba rendezi ezeket a részecskéket.
A következő módon készítsd el:

1.      Reszeld formára körmeidet a cseppreszelő segítségével, majd bufferrel bolyhozd fel a körömfelszínt és használj nail prepet.

2.      A bonder réteg a következő, amelyet már UV lámpa fénye alatt kell megköttetni.3.      Vidd fel az első réteg tiger eye gél lakkot. Ezt csak szimplán köttesd meg UV láma fénye alatt, nem kell még használnod a kis mágnest.

4.      Most jöhet a következő réteg tiger eye gél lakk és vedd elő a mágnest is! A mágnest pár milliméterre tartsd a körmödtől, hogy elérd a kívánt hatást. Tarthatod ferdén, párhuzamosan, ahogy csak szeretnéd, hogy a minta elhelyezkedjen.

5.      Ez után köttesd meg UV lámpa fénye alatt a tiger eye gél lakkot

6.      A még csillogóbb végeredményért használj fényzselét, majd gélfixálós szálmentes papírtörlővel töröld át körömdíszítésedet.Máris kész a csodálatosan egyedi körömdíszítésed. Természetesen nem kell, hogy minden körmödre tiger eye gél lakk kerüljön, de figyelj oda, hogy e mellett a gél lakk típus mellett a túldíszítettség nem mutat jól!

A tiger eye gel lakkokat a hozzá való mágnessel itt vásárolhatod meg! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}