TOP 5 tavaszi körömdíszítés

TOP 5 tavaszi körömdíszítés bejegyzésünkből megtudhatod, hogy idén tavasszal melyek lesznek az idei év legmenőbb körömdíszítései. A lista természetesen szubjektív, de azért sokan megtalálhatják benne a számításukat.
TOP 5 tavaszi körömdíszítés a tavasz jegyében. A tavasz a megújulás, a felfrissülés és valami új kezdete nem csak a természetben, de szinte mindenhol az életben. A hosszú hideg téli hónapok után jól eső és felfrissítő érzés végre a színekhez is nyúlni és bátrabban, merészebben játszani velük, mint pár héttel vagy hónappal korábban.
A fagyos csillogás is kezd visszaszorulóban lenni, aminek télen megvan a maga varázsa, de tavasszal a selymesebb és lágyabb textúrák és felületek kapnak nagyobb szerepet. De lássuk, mely tavaszi körömdíszítések hódítanak az idén.

TOP 5 tavaszi körömdíszítés a teljesség igénye nélkül

No. 5.: Bimbózó tavaszi körömdíszítés

A tavasz nem is szólhatna másról, mint a virágokról, a virágok rügyezéséről és a természet éledező mivoltjáról. Éppen ezért foglal helyet TOP 5 tavaszi körömdíszítési listánkon is helyet az olyan körömdíszítés, amely minimalista de bájos kis körömdíszítést mutat be ízlésesen.No. 4.: Pasztell színek, a jól bevált recept

A tavasz a tökéletes átmenet a szürke és hideg télből a burjánzó és életteli nyárba. Éppen ezért az élénk, neon színek helyett itt a visszafogottabb, de azért már színesebb megjelenés dominálhat. A lista negyedik helyén tehát a pasztell színű tavaszi körömdíszítések állnak.No.3.: A meztelen szín, ami öltöztet

Épphogy csak nem csúszott le a dobogóról a Nude színek sokak által laposnak és elég fantáziátlan színkollekciója, holott nem alapvető igazság ez. Sőt! A nude (vagy ismertebb nevén testszínű, semleges árnyalatú) színek igenis sokoldalúan és rendkívül rugalmasan használhatók akár egész évben és szinte minden alkalomra. Visszafogott, szolíd és elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének, de nem üt el nagyon az extrémebb dekorációk kedvelőinek hóbortjaitól sem. Kiválóan dekorálható, tökéletes alapszínnek és szinte minden színnel jól harmonizál.No.2.: A fényes helyett adj mattot!

Ha nem szeretnél egy kisebb vagyont pasztell színek beújítására áldozni, akkor a már otthon lévő alapszíneidet is felhasználhatod kreatívan idén tavasszal. Ehhez nem lesz másra szükséged csak egy Mattító fedő zselére vagy körömlakkra, amivel az intenzív színhatás jelentősen tompítható. Ráadásul a matt felület még mindig újdonságnak számít és jobban vonzza a tekintetet, mint a fényesen csillogó-villogó körömdíszítés, amit már megszoktunk.No.1.: A szürke 50 árnyalata idén is hódít

Bár már jelentősen lecsengőben van (végre vagy mégsem, ki-ki maga döntse el) a best seller-ből adódott alcímnek, idén valahogy mégis előtérbe kerül és sok helyen megtalálható lesz a tavaszi kollekciókban a szürke egész széles palettája. Tavaszi színnek elsőre elég laposnak és rossz választásnak tűnhet, de ha belegondolunk, akkor akár csak a nude színeket, ezt is remekül fel lehet dobni kiegészítőkkel, díszítőkkel. Gondolj csak bele: melyik szín az, amivel igazán remek kontrasztot és hatást érhetsz el egy szürke körömdíszítés feldobása érdekében? Mondjuk egy sárga géllakk vagy körömlakk! Merész, de idén ez lesz a tuti befutó!A TOP 5 tavaszi körömdíszítési listánk végéhez értünk. Reméljük, hogy sikerült egy kis ötletet, inspirációt adunk és neked is csodás és trendi tavaszi körömdíszítéseid lesznek idén tavasszal is.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}