Trendi minták és technikák 2015 telén

A legfontosabb amit tudnunk kell az idei őszi-téli körömminta trendről, hogy rendkívül színes és tiritarka. Aki nem az egyszínű körömfestést választja, az kösse fel a gatyát, mert nem fogja győzni összeválogatni a színeket!

Az összeállítás lehet az őszi erdő színeiben, de választhatjuk éppen a nyári naplemente árnyalatait is (sunset körömfestés). Nézzük sorban!

Színes foltok

Azért választottuk ezt összefoglaló névnek, mert az alap a színes flekkek együttes használata, az, hogy milyen mintázatban visszük fel csak másodlagos kérdés.

Lehetnek a körmök csíkosak hosszában vagy keresztben, esetleg átlósan. Lehetnek egyenes vagy hullámvonal szélűek. A színeket felvihetjük foltokban vagy pöttyökben, esetleg ide-oda tolt francia vonallal.

Mit értünk ez utóbbin? Hogy a francia körömvégcsík lehet keskeny vagy vastag, akár egészen lecsúszhat a köröm felezővonaláig.

A foltos trend kiválóan megfér a negative space maradandó térhódításával, így a natúr alapra is kerülhetnek színes foltok, sávok és pöttyök, persze csak úgy, hogy az kivillanjon. Ezen a vonalon (mármint az alapvillantó trendben) idén nagyon menők a szögletes, geometrikus minták: az alapra rajzolt egyszem háromszög vagy az azt behálózó vonalak

Festészet a körmökön

Vagyis a pacsmagok ideje! Monet vagy Pollock, te döntsd el, vagy csak válassz egy pacsmagolási technikát és csináld! Jövő héten mi is mutatunk párat, addig keress vissza, mert itt is volt már szó ilyesmiről!

A francia manikűr sem a régi már

Van egy rossz hírünk: az örök divat francia ugyan idén is trendi, de csak egyetlen változata nem menő 2015-ben: az eredeti. Legyen vastag végű, legyen „pántos” (azaz teli vége mellett fusson külön vékony vonal), legyen többsávos, vagy éppen formabontó alakú (háromszögben, négyszögben, hullámvonalban végződő), bármilyen csak ne a hagyományos!

https://www.moonbasanails.hu/Sunset painting

A naplemente színei a körmökön (Például narancs, vörös színek) a téli időszakban visszahozzák a nyár melegét. Használd a perzselő árnyalatokat a fentebb leírt minták bármelyikében és szupertrendi leszel!

Fekete-fehér, igen.... IGEN!

Természetesen idén is nagyon divatos ez a két szín együtt, de most egyáltalán nem tilos a kiegészítő színek használata. A szürke flekk rendkívül mutatós, de bátran beemelhetjük a sminkünk egyik meghatározó színét is kiegészítőként.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}