Vidáman kéklő ég

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor feltekintesz az égre és a fehér bárányfelhők, vagy komoran gomolygó szürke fellegek mögött meglátod a kék égboltot.
Az idei év másik trendszíne, az égkék pontosan ezt szeretné felidézni bennünk. Egy súlytalanság érzetét keltő színről van szó, amely egy lágy szellőhöz hasonlítható. Vigasztaló, nyugtató hatása van, viharos időben emlékeztet minket arra, hogy mindig ott a reményt hozó kékség a ború mögött.

Ez a szín egész évben aktuális lesz, hiszen a 2016-os év egyik trend színe! Ami jó hír, mert a világoskék minden árnyalatával hódíthatsz egész évben! 

A kék szín az egyik legtermészetesebb szín, így ezt, a természettel való kapcsolatot erősíti meg bennünk. Mindemellett szimbolizálja a végtelenséget az ég felénk tornyosuló kékje, valamint a reményt és a hűséget is jelképezi egyben.

Viselj kéket, hogy kifejezd, te bizony hűséges fajta vagy! Ráadásul felmérések szerint a kék színt viselőket sokkal intellektuálisabbnak tartják, valamint az elmélyedés, elmélkedés képességét sugározza magából. Válaszd a #066, #099, #223, hogy a körmeid is a tavaszi égbolt frissítő színében játsszon.

Körömdíszítési tipp

Az égkék és a rózsakvarc egyensúlyt teremtenek. A rózsaszín puha meleg színárnyalata és a kék hűvös nyugodtságot árasztó kékje együtt a régen óhajtott harmóniát hozza el neked. Dobd fel őket színben hozzájuk passzoló díszítő zselével a különleges textúráért.


Vásárlási segédlet: Ha szükséged van egy kis kék felfrissülére, akkor szerezd be most! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}