Bor, mámor, lakkzselé! Játssz velünk októberben is!

Feldobjuk a kissé borongós őszi hangulatot egy nyereményjátékkal! A színes falevelekkel együtt pár új ajándék is az öledbe hullhat, ha most a Moonbasanails.hu webáruházat választod!
Ez a játékunk lezárult!

A nyertesek:
1. Az 5db lakkzselét
Szabó Zsolt nevű megrendelőnk nyerte.
2. A 3db lakkzselét
Szilágyi Szilvia nevű megrendelőnk nyerte.
3. Az 1db lakkzselét pedig
Fellenbeck Noémi nevű megrendelőnk nyerte.

Mindhárom szerencsés nyertesnek ezúton is gratulálunk! Nekik a megrendelésüknél megadott e-mail címükre üzenetet küldünk a nyeremény kézbesítésével kapcsolatban.
A többiek se csüggedjenek, hiszen lesz még játék, itt a Moonbasanails.hu webáruházban!
A természet már javában készül a télre és nyári színpompás köntösét az ősz csodás színeire cserélte. Miért ne követnéd Te is ebben a csodás megújulásban a környezeted és kihasználva a természet adta lehetőségeket őszi színeket ölthetnél magadra. Ám ezúttal ne csak a ruhákra és kiegészítőkre gondolj, hanem gondolj a körömdíszítésedre is!

Most lehetőséget adunk neked arra, hogy vásárlásaiddal megnöveld annak az esélyét, hogy az ősz divatos színeiben pompázzon körömdíszítésed és az októberi trendszínekből akár egyszerre többet is kipróbálhass!
Ehhez nem kell mást tenned, mint 2015. október 2-11. között megrendelésed leadni a webáruházunkon keresztül. Ezzel automatikusan részt veszel az őszi nyereményjátékunkon, ahol három kategóriában sorsolunk ki értékes nyereményeket!

Az őszi színekre készülők választása

Vásárolj legalább 16.000 Ft feletti értékben és a tiéd lehet az 5db szabadon választott lakkzselé csomag!

Ez a nyeremény 9.450 Ft-ot érhet neked!

Tipp: ha erre a nyereményre hajtol, válassz magadnak vagy barátnődnek induló készletet és ezzel már el is érheted a játékban való részvétel egyetlen feltételét. Vagy válassz magadnak alapanyagokat, kellékeket, kiegészítőket, ha már rendelkezel készlettel és csak fel szeretnéd tankolni meglévő készleteid.

Ezt a csomagot szeretném megnyerni, irány a webáruház! >>
Akik csak kísérletezni szeretnének

Vásárolj legalább 12.500 Ft feletti értékben a webáruházból és a tiéd lehet a 3db szabadon választott lakkzselé csomag!

Ez a nyeremény 5.670 Ft-ot érhet neked!

Tipp: ha inkább erre a nyereményre hajtol, akkor válassz magadnak néhány igazán dögös, új színt az őszre, és tedd talonba azt a három színt, amit megnyerni szeretnél majd! Vagy fogj össze barátnőiddel és rendeljetek közösen és beszéljétek meg, hogy kinek, mire lenne szüksége és adjátok le együtt egy név alatt a rendeléseteket!

Ezt a csomagot szeretném megnyerni, irány a webáruház! >>Azoknak, akik a kevesebbel is beérik

Vásárolj legalább 7.000 Ft feletti értékben a webáruházból és a tiéd lehet az 1db szabadon választott lakkzselé csomag!

Ez a nyeremény 1.890 Ft-ot érhet neked!

Tipp: ha inkább erre a nyereményre hajtol, akkor válassz magadnak néhány népszerű kiegészítőt vagy szerezz be további alapanyagokat, hiszen az mindig jól jöhet. Nehogy akkor fogyjon ki, amikor épp szükség lenne rá!

Ezt a csomagot szeretném megnyerni, irány a webáruház! >>A játék időtartalma: 2015. október 2-11.
A sorsolás várható ideje: 2015. október 14. délután

A sorsolást követően a nyertesek a rendelésüknél megadott e-mail címükön lesznek értesítve. Minden nyertesnek 72 óra áll a rendelkezésére, hogy a nyereményjátékról szóló értesítő levélre írásban válaszoljon.

A vásárlási értékbe a szállítási költség nem számítható bele. Kizárlólag a Kosárba helyezett termékek együttes értéke számít, azt veszi a rendszer figyelembe.

A nyertesek a nyereményeiket futárszoláglat útján kapják kézhez, mely esetben a szállítási költséget mi álljuk.

Minden, a nyereményjátékkal kapcsolatos további információért fordulj Ügyfélszolgálatunkhoz!Kategória: műköröm zselé

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}