Nőnapi nyereményjáték

Nőnap alkalmából újabb értékes nyereményt fogunk kisorsolni mindazok között, akik részt vesznek tavaszi játékunkon.
Ez a játékunk már lezárult!

A fekete, 36W-os UV lámpa boldog nyeretese:
Kissné Kiss Lívia
A nyertesnek ezúton is gratulálunk, akit a rendelésénél megadott e-mail címén már értesítettünk nyereménye átvételi módjáról. Azok se csüggedjenek, akik ezúttal nem nyertek, hiszen hamarosan újabb játékkal készülünk meglepni mindenkit!A tavasz sokak számár az egyik legjobban várt és kedvelt hónap. A tavaszt a megújulás, az újjászületés időszaka. Így tehát most mi is lehetőséget kínálunk neked arra, hogy mindezt a célt elérhesd körömdíszítésed terén.

Nőnap alkalmából 3 kupont is kibocsájtottunk, amelyeket 2016. március 10. (csütörtök) éjfélig ha beváltasz, a kedvezményen túl további ajándékokra is szert tehetsz. Tudj meg többet, ha még nem hallottad volna >>

Ám ha valaki az 1500 Ft-os vagy a 4200 Ft-os kedvezménykupont választja, máris eséllyel indul az egyedi megjelenésű, fekete 36W-os UV lámpáért folyó versenyben!

Időzítsd tehát vásárlásod ezúttal 2016. március 8-10. közé és váltsd be a fent említett két kupon valamelyikét és neved garantáltan benne lesz a sorsoláskor a virtuális kalapban!

Mit lehet tudni a nyereményről?

A nyeremény nem más, mint egy fekete 36W-os UV lámpa, amely megjelenésével máris kitűnik a tömegből. Teljesítménye pedig páratlan, hiszen ez jelenleg a piacon kapható legnagyobb teljesítményű lámpa, amelyet körömdíszítéshez, műköröm elkészítéshez kiválóan lehet használni.

Ám nem csak egy lámpát kapsz tőlünk, hanem egy azonnal használatra fogható UV lámpát, amely tartalmaz 4db 9W-os UV csövet is! Sőt, ezzel a lámpával nem csak lakkzselés körömdíszítésed, de még a szalonokban gyakran használt alapanyag, a műköröm zselé is rövidebb idő alatt köt meg, mint a 18W-os vagy 9W-os lámpák esetében!

Az úgynevezett non-plus-ultra EXTRA pedig egy 120 másodperces időzítő kapcsoló, amelyet a lámpa hátoldalán tudsz bekapcsolni. Így nem neked kell folyton az órát lesni, hogy letelt-e már a kellő kötésidő, hanem a gép automatikusan kikapcsol, ha már kész.

A lámpa eredeti, bolti ára: 14 900 Ft!

De most a tiéd lehet teljesen INGYEN, ha részt veszel nőnapi nyereményjátékunkon a fent leírtaknak megfelelően!

A játék időtartalma: 2016. március 8. - 2016. március 10. (csütörtök éjfél)
A játék várható sorsolási ideje: 2016. március 16. (szerda délután)

A nyertest a vásárlásánál megadott e-mail címen értesítjük a sorsolást követően és a nyertesnek 72 óra áll a rendelkezésére, hogy visszaigazolja nyereménye átvételének módját és idejét.

Kategória: műköröm zselé

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}