Termék kategóriák

Vénusz Tiger eye covering géllakk 5ml #882

Mitől különlegesebb a Tiger eye covering géllakk, mint elődje a Tiger eye géllakk? A két géllakk közötti első és szembeötlő különbség az a szupererős mágnessel előcsalogatható fényjátékban lesz tapasztalható. Míg a Moonbasanails Tiger eye géllakkok egységesen sárgás-arany fényjátékot biztosítanak valamennyi színárnyalaton, addig a Tiger eye covering géllakkok az alapszínnel megegyező, világosabb árnyalatú fényjátékot adnak. Így még különlegesebbé és még elegánsabbá téve körömdíszítésed megjelenését.

 • Vénusz Tiger eye covering géllakk 5ml #882
 • Tiger eye covering géllakk 5ml #882 Vénusz
 • Tiger eye covering géllakk 5ml #882 Vénusz
Kiszerelés:
5ml
Szín:
Vénusz
Termék kódja:
#882

RRP: 1 790 Ft Ár: 1 790 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Vénusz Tiger eye gél lakk

 

Mitől különlegesebb a Tiger eye covering géllakk, mint elődje a Tiger eye géllakk?
A két géllakk közötti első és szembeötlő különbség az a szupererős mágnessel előcsalogatható fényjátékban lesz tapasztalható. Míg a Moonbasanails Tiger eye géllakkok egységesen sárgás-arany fényjátékot biztosítanak valamennyi színárnyalaton, addig a Tiger eye covering géllakkok az alapszínnel megegyező, világosabb árnyalatú fényjátékot adnak. Így még különlegesebbé és még elegánsabbá téve körömdíszítésed megjelenését.

Tiger eye covering használata lépésenként:

 

 1. Miután megfelelően elkészítetted a körömlemezeid bőrfeltolással, reszeléssel, bufferezéssel, portalanítással, portalanító kefével, valamint Nail preppel, jöhet a Bonder. A Bonder, amely kétoldalú ragasztóként működik a géllakkod és a körmöd felszíne között. Ez biztosítja, hogy tartós legyen a körömdíszítésed. A Bondert ne felejtsd el UV/LED lámpa fénye alatt hagyni megkötni!
   
 2. Egy vékony rétegben vidd fel a kívánt alapszín réteget, ami lehet géllakk (lakkzselé) vagy akár ONE step géllakk is (ha ONE step géllakkot választol, a Bonder használata elhagyható!). Mi a fekete színt választottuk. Ezt a réteget is hagyd UV/LED lámpa fénye alatt megkötni.
   
 3. Vedd kezedbe a választott Tiger eye covering géllakkod. Az első réteget vékony, de határozott lakkozó mozdulatokkal vidd fel. UV/LED lámpád fénye alatt köttesd meg. FONTOS! Ezt a réteget még ne mágnesezd fel!
   
 4. Már az első réteg felvitelénél láthatod, hogy milyen csillámos is ez a géllakk. A fényjáték előcsalogatása azonban még csak most jön! A második réteg Tiger eye covering géllakk felkenése után vedd kezedbe a Szupererős Tiger eye mágnest, majd tartsd a körömlemez felé olyan szögben, amilyenben a fényjátékot szeretnéd, hogy majd körömlemezeden megjelenjen. (pl.: átlósan a körömlemezre, vagy azzal párhuzamosan, stb.) A mágnest igyekezz minél közelebb tartani, de semmiképp se érjen bele a gél lakkba! (2-3mm-re) A mágnest ujjanként elég 5 másodpercig egy pozícióban tartanod, s csak ezután tedd a kezed az UV/LED lámpába.
   
 5. Miután a második, felmágnesezett réteg is megkötött, a tartósság és a védelem érdekében használj egy vékony rétegben leoldható fényzselét! Amennyiben további körömdíszítésre vágysz (pl.: strasszköves díszítés), akkor azt a fényzselé rétegbe tudod rögzíteni kötés előtt. A leoldható fényzselét is lámpáznod kell majd! Ha fixálós fényzselét használtál, papírtörlő és cleaner/gél fixáló segítségével távolítsd el a ragacsos anyagot a körömfelszínről. Ha szükséges, használj körömbőr ápoló olajat is, ami segít az ujjaid ápolásában.

Megjegyzés:
A Tiger eye covering géllakkok a hagyományos géllakkokhoz képest némiképp sűrűbbek. Ez a géllakkban lévő csillámoknak és a fényjátékot biztosító szikráknak köszönhető. Éppen ezért minden használat előtt jó alaposan rázd fel a tégely tartalmát, hogy a leülepedett csillámok és szikrák jól összekveredjenek mielőtt felkennéd azt. A Tiger eye covering gél lakkok a többi Moonbasanails.hu webáruházban kapható géllakkhoz hasonlóan szintén megköt LED lámpa fénye alatt, amihez elegendő lehet 30 másodperc is! (min. 9W-os LED lámpa esetében.)

Hasznos tippek és trükkök: A szupererős mágnes használata elsőre kicsit nehézkesnek tűnhet, de ha már ráéreztél a kellő távolságra és a kívánt szöget is megtaláltad, gyerekjáték az egész és nem több mint pár másodperc alatt elkészíthető a fényjáték előcsalogatása! Amennyiben mégis beleérnél a mágnessel a Tiger eye géllakkba, nem kell pánikba esned. Papírtörlőd segítségével távolítsd el a mágnesre kenődött géllakkot, a körömlemezeden pedig kendd át az utolsó réteget.

Hasonló az eljárás akkor is, ha nem vagy elégedett a fényjáték dőlési szögével vagy csak meggondoltad magad. Tedd félre a mágnest és húzd át kétszer az ecset segítségével a még nem megkötött réteget. Ekkor a felmágnesezett részek elveszik pozíciójukat és újra rendezheted a soraikat egy újabb mágnesezéssel.

 

 

Vásárlói vélemények

 • Angéla

  Ismerem a terméket,azt kaptam amit vártam.

 • Amália

  A termék amit rendeltem nagyon jó

 • Claudia

  mindennel tökéletesen voltam megelégedve

 • Márta

  Jók a termékek. Tudja azt amit a márkásak is. Így kevesebbe kerül. Sőt ajandékot is kaptam