Termék kategóriák

TyToo Mancs Őrjárat lányos Csillámtetoválás Szett

Szinte minden gyermek rajong a Mancs őrjáratért amelyben a szereplők minden egyes epizódban hősiesen mentik meg a bajbajutottakat. A főszereplő kisfiú Ryder és ügyes kutyái a Kaland-öbölben néznek szembe a nem mindennapi kihívásokkal, amelyekből mindig győztesen keverednek ki.

 • TyToo Mancs Őrjárat lányos Csillámtetoválás Szett

RRP: 5 290 Ft Ár: 5 290 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Szinte minden gyermek rajong a Mancs őrjáratért amelyben a szereplők minden egyes epizódban hősiesen mentik meg a bajbajutottakat.
A főszereplő kisfiú Ryder és ügyes kutyái a Kaland-öbölben néznek szembe a nem mindennapi kihívásokkal, amelyekből mindig győztesen keverednek ki.

A mese üzenete az önbizalom és a másokon való segítés fontossága, amely valódi értékeket képviselnek.

Ezért is döntöttünk, hogy elkészítjük a TyToo Mancs őrjárat csillámtetoválás szettet, amellyel gyermeked kedvenc mesefiguráit festheti meg.

Mit találsz a szettben?

- 3 db kozmetikai minőségű, lányos színű csillámport, amelyek látványosan ragyognak
- 1 db BlueStar ragasztót, ami a legtartósabb csillámpor ragasztó ami létezik. Akár 18 napig is szép marad a minta ha ezt használod
- 12 db Mancs Őrjárat mintás sablon, amelyek részletgazdagok, hogy minél szebb csillámtetoválást tudjon készíteni a gyermeked
- 1 db kozmetikai ecset, amivel a csillámpor felvitele gyerekjáték
- 1 db használati útmutató részletes leírásokkal, hogy a csillámtetoválás készítése már azonnal sikerélmén legyen

Színezési ötletek?

Az alábbiakban mutatunk néhány általunk festett mintát a szettből. Ilyenek fogtok tudni készíteni Ti is a gyerekekkel. De a csillámtetoválás lényege a kreativitás.
Nyugodtan engedd szabadjára a fantáziád és variáld a színeket. A webáruházban még számtalan csillámport találsz. Nézz szét bátran! :)

Biztonságos a termék?

A TyToo termékei minden jogszabályban foglalt előírásnak megfelelnek. Mi azonban szeretnénk ha teljesen nyugodtan használnád a termékeinket ezért független vegyész által vizsgáltattuk be a termékeinket.
Aki megerősítette, hogy azok összetevői biztonságosak. Minderről hivatalos dokumentációval is rendelkezünk, amelyet kérésre örömmel bemutatunk.

 

Vásárlói vélemények

 • Veronika

  Nagyon jó napot termékek vannak maguknál

 • Gabriella

  Minden tetszett, a termékek minősége, a szállítás gyorsasága.

 • Ágnes

  Részletes leírások, segítő videók, széles termékskála, többféle kiszerelés.

 • Péter

  Minden tetszett Jók a színek. Az volt a csomagban ami a rendelésben.