Termék kategóriák

Rózsaszín Díszitő ecset #0 D006-0

 • Rózsaszín Díszitő ecset #0 D006-0
Szín:
Rózsaszín
Termék kódja:
D006-0

Ár: 890 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Rózsaszín Díszitő ecset #0 D006-0

A leggyakrabban használt műköröm kelléke a műköröm ecset. A Díszitő ecset #0 extra minőségű műköröm kellék, mely a gyönyörű dizájnjával a műkörmös asztalod dísze lesz. Tökéletesen eltalált súlyeloszlás, gondosan megtervezett forma jellemzi mindegyik műköröm ecsetünket, mely pontosan a kezedhez illeszkedik, és játszi könnyedséggel készítheted a legpontosabb, legszebb műköröm formákat, műköröm díszítéseket és vonalakat, mosoly vonalakat. Természetesen az ecset választásánál azt kell figyelembe venned, hogy pontosan mit és hogyan szeretnél a műkörömre felvinni.

Ez a műkörmös kellék a Díszitő ecset #0, melynek fontos paramétere az ecset szőr szélessége. Az építéshez, vastagabb mintákhoz válassz szélesebb ecsetet, négyes vagy hatos ecsetet. Díszítésre ferde vagy díszítő ecsetet használj, ekkor a keskenyebb 0-as vagy akár a 000-as díszítő ecset az ajánlatos. A web áruházunkban megtalálható az összes lehetséges zselé ecset, melyre a műköröm építés, festés közben szükséged lehet. A zselé ecsetek mellett díszítő ecsetek is megtalálod, melyekkel a legpontosabb, legvékonyabb vonalak is húzhatóak, és a porcelán ecsetek, melyekkel porcelán műkörmöt tudsz építeni és porcelán díszítéseket tudsz a műkörömre készíteni.

Ennek a díszítő ecsetnek az ecset szőre 5 milliméter hosszú.
Az egész Díszitő ecset, pedig 125 milliméter hosszú.
A Díszitő ecset színe fekete.

öröm Díszitő ecset #0 ecsetmosó folyadékban tudod tisztítható. Elegendő csak addig tartanai a folyadékban míg kimosod. Ha benne felejted hosszabb időre, akkor az ecseted tönkre mehet.
Gyerekek elől zárd el, és száraz, napfénytől védett helyen tárold.

Vásárlói vélemények

 • Ferencné

  több mindent rendeltem, minden termékkel megvagyok elégedve

 • Klaudia

  Nagyon jó minőségű

 • Zita

  Zselé és szempilla

 • Mónika

  a gyors szállítás és körültekintő csomagolás