Foszforeszkáló géllakk szettek

A sötétben világító géllakkok már készletben is elérhetők! A Moonbasanails.hu webáruház legújabb géllakk családja, a Foszforeszkáló géllakkokat a fesztiválok és az éjszakai bulik kedvelőinek találták ki. Légy feltűnő, légy egyedi és különleges legújabb világító körömdíszítéseddel.

Hogyan használd a Foszforeszkáló géllakkod?

A Foszforeszkáló géllakkok használata ugyanolyan egyszerű és könnyen elkészíthető, mint bármely géllakké. A foszforeszkáló géllakkok is UV lámpa fénye alatt kötnek, meg ugyanúgy, mint elődei. Bátran használhatsz UV LED lámpákat is, hiszen a Foszforeszkáló géllakkok is tökéletesen megkötnek az UV LED lámpák fénye alatt, akár 30 mp alatt is. Egyre azért figyelj mindig, hogy a kötési időt lámpád teljesítményéhez mérten mindig tartsd be!

Meddig és hogyan világít a géllakk?

A Foszforeszkáló géllakkok minél látványosabb világítása érdekében célszerű azokat  „feltölteni”. Ez egy pár másodpercnyi napfény vagy közönséges lámpa fényéhez való közeltartást jelent. Mint bármely más foszforeszkáló tárgy, úgy a Foszforeszkáló géllakk is csak egy bizonyos ideig képes az így elraktározott fénymennyiséget kibocsájtani. (Ez a Moonbasanails Foszforeszkáló géllakkok esetében átlagosan 10-20 percet jelent.)

Minél nagyobb fényhatás éri és minél több ideig a géllakkot, annál fényesebben fog a sötétben ragyogni, világítani.

A Foszforeszkáló géllakk leoldható?

A Foszforeszkáló géllakkok, ugyanúgy, mint elődei, szintén leoldható termékek. Ha már lenőtt vagy meguntad korábbi világítós körömdíszítésed, akkor azt bármikor könnyedén eltávolíthatod reszelés vagy veszélyesebb csiszolás nélkül! Arra figyelj majd, hogy a leoldáshoz csak Géllakk leoldó folyadékot használj a gyorsabb és hatásosabb leoldás érdekében. A Tipleoldóval a termék eltávolítása lassabban valósítható meg.

Légy Te a középpontban és szerezd meg saját Foszforeszkáló géllakk szetted, hogy igazán extra hatást érj el legújabb körömdíszítéseddel!

Mindhárom készletben a Foszforeszkáló géllakk #632 - kék színt találod meg alapértelmezettként. Ám ha szeretnéd egy másik színre cserélni, megteheted! A megrendelésed véglegesítése előtt írd a Megjegyzésbe a kívánt termék színkódját és akkor a készleted az általad választott színnel fogjuk küldeni.

Bővítsd készleted és szerezz be újabb színeket is!

Egy feltöltéssel akár hasonló hatást is elérhetsz a legújabb Foszforeszkáló géllakkod segítségével!

Ne feledd: a világító géllakkod fénye a töltés intenzitásától és a fényhatás idejétől is nagyban függ.

Minél nagyobb erejű és hosszabb ideig éri fényhatás, annál ragyogóbb hatás érhető el a Foszforeszkáló géllakkjaidnál.


Vásárolói vélemények a termékről és a szállításról

 • Csilla

  Összességében elégedett vagyok. Másodszorra szinte tökéletes lett a lakkozás! A harmadik már profi lesz :)

 • Márta

  Részletes tájékoztatás a termékről, gyors és egyszerű rendelés és szállítás, kiváló minőségben.

 • Zsuzsanna

  A megrendelés nagyon egyszerű és gyors,jó hogy van válasz e-mail, gyors a kiszállítás. A lényeg: azt kaptam amit rendeltem.

 • István

  Gyors, pontos kiszállítás, a csomagolásban lévő töltőanyag is hasznosításra kerül a háztartásban :) Komolyan!

 • Brigitta

  A szállítás gyors volt, a csomaghoz mellékelt segédanyag kedves figyelmesség volt és a vásárolt termékek is könnyen használhatók, jó minőségűek voltak.

 • Anita

  Nagyon meg vagyok vele elégedve. Egy kezdő csomagot rendeltem, benne volt minden amire szükségem volt. A termék remek, tartós és könnyű vele báni, még egy kezdőnek is.


5 TOP GARANCIA, ami minden megrendeléshez jár!

 • 100% biztonságos vásárlás
  Nyugodtan vásárolhatsz nálunk, hiszen adataid biztonságban vannak és semmi esetre sem szolgáltatjuk ki senkinek.
 • Biztonságos fizetési módok
  Bankkártyás fizetés esetében biztos lehetsz benne, hogy bankkártya adataidat csak te és a bank látja, hiszen biztonságos és titkosított csatornán keresztül történik a tranzakció.
 • Szállítási garancia
  Megrendelt csomagodat átlagosan 1-2 munkanapon belül már kézhez is kapod az általad választott szállítási móddal. Sőt, akár előre is tudod időzetni csomagod érkezésének napját.
 • 100% elégedettségi garancia
  Csatlakozz a több tízeze elégedett vásárlónkhoz, akik már hétről hétre teljes elégedettség mellett használják körömdíszítő termékeinket, problémamentesen.
 • 100%-ban megbízható webáruház
  A webáruházunkban feltüntetett termékek képei és a hozzájuk tartozó leírások teljes mértékben megfelelnek a valóságnak, így biztosan azt kapod kézhez is, amit itt a webáruházunkban látsz.