Foszforeszkáló géllakk

Ha egy igazán vagány és látványos körömdíszítésre vágynál

 

A sötétben világító géllakkok már készletben is elérhetők! A Moonbasanails.hu webáruház legújabb géllakk családja, a Foszforeszkáló géllakkokat a fesztiválok és az éjszakai bulik kedvelőinek találták ki. Légy feltűnő, légy egyedi és különleges legújabb világító körömdíszítéseddel.

 

Hogyan használd a Foszforeszkáló géllakkod?

A Foszforeszkáló géllakkok használata ugyanolyan egyszerű és könnyen elkészíthető, mint bármely géllakké. A foszforeszkáló géllakkok is UV lámpa fénye alatt kötnek, meg ugyanúgy, mint elődei.

Bátran használhatsz UV LED lámpákat is, hiszen a Foszforeszkáló géllakkok is tökéletesen megkötnek az UV LED lámpák fénye alatt, akár 30 mp alatt is.

Egyre azért figyelj mindig, hogy a kötési időt lámpád teljesítményéhez mérten mindig tartsd be!

 

 

Meddig és hogyan világít a géllakk?

A Foszforeszkáló géllakkok minél látványosabb világítása érdekében célszerű azokat  „feltölteni”. Ez egy pár másodpercnyi napfény vagy közönséges lámpa fényéhez való közeltartást jelent. Mint bármely más foszforeszkáló tárgy, úgy a Foszforeszkáló géllakk is csak egy bizonyos ideig képes az így elraktározott fénymennyiséget kibocsájtani. (Ez a Moonbasanails Foszforeszkáló géllakkok esetében átlagosan 10-20 percet jelent.)

Minél nagyobb fényhatás éri és minél több ideig a géllakkot, annál fényesebben fog a sötétben ragyogni, világítani.

 

Egy feltöltéssel akár hasonló hatást is elérhetsz a legújabb Foszforeszkáló géllakkod segítségével!

Ne feledd: a világító géllakkod fénye a töltés intenzitásától és a fényhatás idejétől is nagyban függ.

Minél nagyobb erejű és hosszabb ideig éri fényhatás, annál ragyogóbb hatás érhető el a Foszforeszkáló géllakkjaidnál.

 

 

A Foszforeszkáló géllakk leoldható?

A Foszforeszkáló géllakkok, ugyanúgy, mint elődei, szintén leoldható termékek. Ha már lenőtt vagy meguntad korábbi világítós körömdíszítésed, akkor azt bármikor könnyedén eltávolíthatod reszelés vagy veszélyesebb csiszolás nélkül! Arra figyelj majd, hogy a leoldáshoz csak Géllakk leoldó folyadékot használj a gyorsabb és hatásosabb leoldás érdekében. A Tipleoldóval a termék eltávolítása lassabban valósítható meg.

 

Légy Te a középpontban és szerezd meg saját Foszforeszkáló géllakk szetted, hogy igazán extra hatást érj el legújabb körömdíszítéseddel!

 

Mindhárom készletben a Foszforeszkáló géllakk #632 - kék színt találod meg alapértelmezettként. Ám ha szeretnéd egy másik színre cserélni, megteheted! A megrendelésed véglegesítése előtt írd a Megjegyzésbe a kívánt termék színkódját és akkor a készleted az általad választott színnel fogjuk küldeni.

 

 

Bővítsd készleted és szerezz be újabb színeket is!

 

 

Már készletben is elérhető a Foszforeszkáló géllakk

Menj biztosra és válaszd a Foszforeszkáló géllakk szettet, amiben a három legnépszerűbb Foszforeszkáló géllakk kapott helyett.

Ha még nem volt korábban géllakkos körömdíszítésed, akkor mindenképp javaslunk egy Géllakk Induló készletet is beszerzésre, hiszen abban minden szükséges alapanyag és kellék megtalálható a géllakkos körömdíszítésed elkészítéséhez és későbbi eltávolításához. Ráadásul ez a készlet tökéletesen használható a Foszforeszkáló géllakkokhoz is!

{$termek_nev}

Foszforeszkáló gél lakk szett

A termék jelenleg nincs raktáron!

 

 

Tovább az összes Foszforeszkáló géllakkhoz! >>