Termék kategóriák

5g-tegelyes

Moonbasanails Fusion acrylgel Luminous - A Fusion AcrylGel Luminous a zselés és a porcelán műköröm alapanyagok egyesüléséből született Fusion acrylgel termékcsalád. Könnyű felhasználás, tartós akár a zselé és szép, mint a porcelán.

A Fusion AcrylGel Luminous tartóssága vetekszik a porcelán műkörmökével, hiszen akár 3 hétig is tartós és stabil marad a körömdíszítés ezzel az alapanyaggal. Különlegessége pedig abban rejlik, hogy képes a sötétben világítani.

A Fusion AcrylGel 5g-os és 30g-os kiszerelésben is beszerezhető itt a webáruházban.

Fusion AcrylGel-ről és a használatáról röviden

Fusion AcrylGel egy rendkívül sűrű alapanyag. A sűrűsége miatt viszonylag könnyen kezelhető, ám ennek ellénre mégis jól formázható. Az 5g-os, ékszer formájú tégelyből a legegyszerűben zselé keverő spatulával tudod kivenni és felvinni a körömlemezre. Nem kell sietned a formázáskor, mert az acrylgel nem köt meg levegőre, csak UV lámpa vagy UV LED lámpa fénye alatt köt meg teljesen. A Fusion AcrylGel-nek nincs erős szaga, így ez az egyik legnagyobb előnye a porcelán liquiddel szemben.

Fusion AcrylGel használata lépésről lépésre
  1. Készítsd elő körmeidet, ugyanúgy, mintha zselés műkörmöt vagy porcelán műkörmöt építenél magadnak. (Bőrfeltolás, bufferrel bolyhozás majd portalanítás)
  2. A Moonbasanails Fusion AcrylGel alá nem szükséges alapozó réteget felvinni. Használj Nail prep-et és miután teljesen megszáradt használj Primer-t.
  3. Miután a Primer is teljesen megszáradt a körömlemezeken, helyezd fel a Műkörömsablont az ujjaidra.
  4. Használhatsz bátran Porcelán ecsetet de akár Zselés ecsetet is, amit Gél fixáló folyadékba mártva tudod a körömlemezre felhordott Moonbasanails Fusion Acrylgel-t formázni.
  5. A formázást mindaddig tökéletesítheted, amíg az UV/LED lámpa fénye alatt nem kötteted meg.
  6. A Moonbasanails Fusion AcrylGel hagyományos UV/LED lámpa és újgenerációs UV LED lámpa fénye alatt is megköt. Előbbinél 18W-os UV/LED lámpa esetében a kötési idő kb. 4-5 perc, utóbbinál 36W-os UV LED lámpa esetében 120 másodperc elegendő.
  7. Köttetés után Reszelő segítségével (pl: 150/180-as reszelő) kialakítható a kívánt körömforma. A teljes felületét reszeld át, majd bufferrel finomíthatsz. Ne felejts el portalanítani!
  8. Egy vékony réteg Fényzselét (fixálásmentes) felhordva csillogóvá és még tartósabbá varázsolhatod az így elkészült körömdíszítésed.
  9. Amennyiben színt, díszítést vagy egyéb színes technikát szeretnél még alkalmazni, úgy a fényzselé réteg előtti lépésben tedd meg és a Fényzselé réteg legyen az utolsó lépés.