Termék kategóriák

30ml-tubusos

Fedezd fel a Moonbasanails Fusion AcrylGel varázslatos világát! Ez a különleges alapanyag a zselés és a porcelán műköröm egyesüléséből született, és a Fusion AcrylGel termékcsalád részeként érkezik. A könnyű felhasználásnak köszönhetően egyszerűen alkalmazhatod, miközben tartós és stabil marad a körömdíszítésed, akár 3 hétig is. A Fusion AcrylGel varázsa olyan, mint a porcelán műkörmöké, így a körmeid szépek, tartósak és kifogásolhatatlanok lesznek, mintha frissen készítették volna el őket. Engedd szabadon a kreativitásod, és hozz létre egyedi és tartós körömdíszítéseket a Moonbasanails Fusion AcrylGel segítségével!

Fusion AcrylGel színskála

A teljes Fusion AcrylGel színskála 14 színből áll. Könnyedén ki tudod választani bármilyen árnyalatú körömágyhoz a megfelelő Fusion AcrylGel-t. A színskálán megjelöltük, hogy melyik szín a legnépszerűbb és melyik szín használható francia műkörömhöz.

Fusion AcrylGel színskála

Fusion AcrylGel színskála

A Fusion AcrylGel 5g-os tégelyes kiszerelésben és 30g-os tubusos kiszerelésben is beszerezhető itt a webáruházban.

Fusion AcrylGel-ről és a használatáról röviden

Fusion AcrylGel egy rendkívül sűrű alapanyag. A sűrűsége miatt viszonylag könnyen kezelhető, ám ennek ellénre mégis jól formázható. Az 5g-os, ékszer formájú tégelyből a legegyszerűben zselé keverő spatulával tudod kivenni és felvinni a körömlemezre. Nem kell sietned a formázáskor, mert az acrylgel nem köt meg levegőre, csak UV lámpa vagy UV LED lámpa fénye alatt köt meg teljesen. A Fusion AcrylGel-nek nincs erős szaga, így ez az egyik legnagyobb előnye a porcelán liquiddel szemben.

Fusion AcrylGel használata lépésről lépésre
  1. Készítsd elő körmeidet, ugyanúgy, mintha zselés műkörmöt vagy porcelán műkörmöt építenél magadnak. (Bőrfeltolás, bufferrel bolyhozás majd portalanítás)
  2. A Moonbasanails Fusion AcrylGel alá nem szükséges alapozó réteget felvinni. Használj Nail prep-et és miután teljesen megszáradt használj Primer-t.
  3. Miután a Primer is teljesen megszáradt a körömlemezeken, helyezd fel a Műkörömsablont az ujjaidra.
  4. Használhatsz bátran Porcelán ecsetet de akár Zselés ecsetet is, amit Gél fixáló folyadékba mártva tudod a körömlemezre felhordott Moonbasanails Fusion Acrylgel-t formázni.
  5. A formázást mindaddig tökéletesítheted, amíg az UV/LED lámpa fénye alatt nem kötteted meg.
  6. A Moonbasanails Fusion AcrylGel hagyományos UV/LED lámpa és újgenerációs UV LED lámpa fénye alatt is megköt. Előbbinél 18W-os UV/LED lámpa esetében a kötési idő kb. 4-5 perc, utóbbinál 36W-os UV LED lámpa esetében 120 másodperc elegendő.
  7. Köttetés után Reszelő segítségével (pl: 150/180-as reszelő) kialakítható a kívánt körömforma. A teljes felületét reszeld át, majd bufferrel finomíthatsz. Ne felejts el portalanítani!
  8. Egy vékony réteg Fényzselét (fixálásmentes) felhordva csillogóvá és még tartósabbá varázsolhatod az így elkészült körömdíszítésed.
  9. Amennyiben színt, díszítést vagy egyéb színes technikát szeretnél még alkalmazni, úgy a fényzselé réteg előtti lépésben tedd meg és a Fényzselé réteg legyen az utolsó lépés.