Termék kategóriák

Füst fólia FF019

A füst fóliák lenyűgözően egyedi hatást keltenek, és alkalmazhatók bármilyen műköröm alapanyagon vagy lakkozott körmeiden, hogy elkápráztató hatást érj el. Készítsd el a saját körmöd a különleges füst fóliákkal, melyekkel valóban egyedivé varázsolhatod körmeidet. Engedd szabadjára a kreativitásodat, és alkoss divatosabb körömdíszítéseket a csillogó mintákkal. A füst fóliák segítségével olyan szemet gyönyörködtető füstös hatást hozhatsz létre, amivel garantáltan kiemelkedsz a tömegből. Merj kísérletezni és fedezd fel az új lehetőségeket, amelyeket a füst fóliák nyújtanak, hogy a körmeid igazán egyediek lehessenek!

 • Füst fólia FF019
Termék kódja:
FF019

RRP: 450 Ft Ár: 450 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Füst fólia, FF019 körömdíszítéshez

Próbáld ki a legújabb divatot a körömdíszítésben. A  köröm füst fólia alkalmas bármilyen műköröm alapanyag, körömlakk díszítésére. Különleges és divatos körömdíszítések készíthetőek a füst fóliákkal, a csillogó köröm minták nagyszerű lehetőségeket adnak a körömdíszítéshez. A webáruházban található füst fóliák magas minőségűek, könnyen és egyszerűen használhatóak. Ez az új trend a körömdíszítésben, egyre népszerűbb, melyet Neked is ki kell próbálnod.

füst fólia (FF019)

Füst fólia száraz hűvös helyen, napfénytől védve, gyerekektől elzárva tartandó.

Használata:

Ennek a fóliának az egyik nagy előnye, hogy ha síkban szeretnél díszíteni vele, nem szükséges plusz anyagvastagsággal dolgozni, hanem elegendő bármilyen anyag esetén, legyen az géllakk, zselé, nem teljesen kiköttetett, vagy teljesen kiköttetett felületre rásimítani, majd egy réteg fedőzselével lezárni.

 

 

Vásárlói vélemények

 • Barbara

  Nagyon jó minőségű.

 • Andrea

  Tökéletes mindegyik. Azt kaptam amit láttam a képeken rendelésnél és amit vártam és kézhez kaptam.

 • Péter

  Minden tetszett Jók a színek. Az volt a csomagban ami a rendelésben.

 • Krisztina

  Könnyen kezelhető gyönyörű színek