Termék kategóriák

Tiger eye thermo gél lakk szett

Tiger eye Thermo gél lakk szettben található három darab tiger eye thermo gél lakk. A Tiger eye gél lakkok különleges fényjátékát és a Thermo gél lakkok a hőmérséklet változás hatására színüket változtatni tudó képességét egyesítik önmagukban a Tiger eye Thermo gél lakkok.

 • Tiger eye thermo gél lakk szett

Ár: 5 970 Ft Szett ár: 4 490 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Tiger eye thermo gél lakk szett

Tiger eye thermo gél lakk szett tartalma:

 • Tiger eye thermo gél lakk 5ml #861
 • Tiger eye thermo gél lakk 5ml #867
 • Tiger eye thermo gél lakk 5ml #869

Thermo gél lakkok színváltó képessége és a Tiger eye gél lakkok különleges fényjátéka egyesül ebben a remek gél lakk családban. Egyszerre két különleges körömdíszítő effekthez is hozzájuthatsz csupán két réteg Tiger eye Thermo gél lakkfelkenésével!

Tiger eye Thermo gél lakkok önmagukban is tökéletesen megállják a helyüket, ha körömdíszítésről van szó, de bátran ereszd el a fantáziád és alkoss újabb és szebbnél szebb kreációkat további körömdíszítő kellékek felhasználásával.

A csillogó Tiger eye gél lakkok alapjaival és a szupererős mágnessel előcsalogatható különleges fényjátéknak köszönhetően máris egy igazán klassz körömdíszítésre szert tehetsz. De most a tétet emeltük és a Thermo gél lakkok szintén látványos tulajdonságával is megspékelt gél lakk tulajdonosává válthatsz!

A Tiger eye Thermo gél lakk használata röviden

 1. Cseppreszelő segítségével reszeld formára körmeidet, majd buffer segítségével bolyhozd fel körmöd felszínét. Nail Prep segítségével fertőtlenítsd a körmeidet.
 2. Használd a bondert egy rétegben. Köttesd meg UV lámpa fénye alatt.
 3. A bonder kétoldalú ragasztóként fog működni körömlemezed és a Tiger eye Thermo gél lakkjaid között.
 4. Jöhet az első réteg Tiger eye gél lakk, köttesd meg UV lámpa fénye alatt
 5. A második réteg megköttetése előtt használd a szupererős mágnest. Amilyen irányba fordítva használod, olyan irányba fog kialakulni a mintázat a körmeiden.
 6. A mágnest nagyon közel pár milliméter távolságra kell tartani a körmöktől.
 7. Köttesd meg UV lámpa fénye alatt.
 8. Használj egy réteg fényzselét a még ragyogóbb végeredményért.

Gratulálunk legújabb Tiger eye Thermo gél lakkos körömdíszítésedhez! Ugye, nem is volt olyan bonyolult!

Fontos! A Tiger eye Thermo gél lakk - akárcsak elődeit-, használat előtt alaposan felrázandó! A Tiger eye Thermo gél lakkok is kompatibilisek az UV LED lámpákkal. Mindig figyelj és tartsd be UV lámpád kötési idejét a stabil és tartós végeredmény érdekében! UV LED lámpák fénye alatt a Tiger eye Thermo gél lakk akár 30mp alatt is képes megkötni.

Amennyiben megtetszett a Tiger eye gél lakk ezen színe, ne felejts el hozzá Szupererős mágnest is beszerezni, hogy a különleges fényjátékot is ki tudd csalogatni a gél lakkodból. (A szupererős mágnes nem a termék része, azt külön kell beszerezned!)

Vásárlói vélemények

 • Nóra

  A gyerekkörömlakkok nagyon szép színűek, a kislányom kedvencei.

 • Klára

  Minden szuper, az ajándékot és a kis meglepetést nagyon köszönöm :)

 • Vanessza

  Könnyű vele dolgozni

 • Alexandra

  Nagyon könnyű használni.