Termék kategóriák

Almapiros Géllakk 6ml #001

A gél lakk a körömlakk és a zselé előnyeit egyesíti, használata egyszerű, tartóssága a zselével vetekszik

 • Géllakk 6ml #001 Almapiros
Kiszerelés:
6ml
Szín:
Almapiros
Termék kódja:
#001

Ár: 1 890 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Almapiros Gél Lakk - Almapiros gél lakkozás

Almapiros lakkzselé #001 (gél lakk) a körömlakk és a zselé előnyeit egyesíti, használata egyszerű, tartóssága a zselével vetekszik.

A gél lakk megköt UV lámpa és LED lámpa fénye alatt is. A gél lakk leoldható termék, ami azt jelenti, hogy reszelés nélkül gél lakk leoldó folyadék segítségével egyszerűen eltávolítható.

A Almapiros lakkzselé két rétegben tökéletesen fed. Az első és a második réteget vékonyan, határozott lakkozó mozdulatokkal vigyük fel a körömlemezre. Rétegenként lámpázni kell. A vékony rétegeket maximum 2 mozdulatból vigyük fel. Figyeljünk, hogy ne maradjon levegős felvitelkor, egyenletesen terítsük el. Narancspálca segítségével korrigálhatunk.

A gél lakk UV vagy LED fényre köt meg, ezért szükséges hozzá lámpa.

A Almapiros 6ml-es Géllakk (#001) használata, röviden:

 • Előkészítjük a körömlemezt (bőrfeltolás, bolyhosítás, polírozás, portalanítást)
 • Előkezeljük a körmöt Nail Preppel, majd fokozzuk a tapadást leoldható bonderrel. A leoldható bonder, egy tapadást elősegítő anyag, ami segít abban, hogy tartósabb legyen a körömdíszítésed.
 • A leoldható bonder is lámpa alatt köt meg
 • A bonder megkötése után vidd fel az első réteg gél lakkot. Nem vidd fel túl vastagon, ha vastagon viszed fel, akkor előfordulhat, hogy kötés közben a lakkzselé megcsúszik, elfolyik. A gél lakkot, határozott lakkozó mozdulatokkal vigyük fel, ne maradjon levegő a zselé alatt, mert fellevegősödhet és így nem lesz tartós a lakkzselés körömdíszítés. A lakkzselé UV vagy LED lámpa alatt köt meg. A halványabb színek első rétegben nem fednek megfelelően, majd csak második rétegben.
 • A második réteg lakkzselét is határozott lakkozó mozdulatokkal vidd fel, ne legyen levegős, ne érintkezzen a lakkzselé a bőrrel. Ha mégis érintkezik, akkor kötés előtt narancspálca segítségével távolítsd el. A második réteg lakkzselé is lámpázd A lakkzselét nem kell fixálni, csak abban az esetben, ha körömnyomdával szeretnél rá nyomdázni.
 • Végezetül, hogy tartósabb legyen a körömdíszítésed a két réteg lakkzselét vond be egy réteg leoldható fényzselével. A fényzselé se érintkezzen a bőrrel. Nem ajánlott fixálás mentes fényzselét használni, leoldható fényzselé helyett, mert a fényzselé a lakkzselén elrepedhet. A leoldható fényzselét fixálni kell. Kötés után zselészerű marad a teteje, amit fixálással el tudsz távolítani.
 • A lakkzselé 3-4 hétig is tartós marad, körömlemezed a zselé alatt gyorsabban fog nőni, mert nem a körömlemezednek van természetes kopása, hanem a lakkzselédnek.

Almapiros Géllakk száraz hűvös helyen, napfénytől védve, gyerekektől elzárva tárolandó!

Vásárlói vélemények

 • Elvira

  Az Akril gél nagyon megtetszett

 • Szilvia

  Géllakkok nagyon szép színűek.

 • Mária

  Minőségi kellékek és alapanyagok

 • Kinga

  A gél lakk színe