Termék kategóriák

Körömnyomda lemez 6x12cm Dxebig-A14

Alkoss csodálatos körömmintákat egy pillanat alatt a legfrissebb Körömnyomda lemezek segítségével! A tökéletes mintázatok létrehozása most már gyerekjáték lehet számodra is. A körömnyomdázás révén te is elkészíthetsz lenyűgöző körömmintákat. Legyen szó egyszerű virág mintáról vagy apró, geometrikus alakzatokból álló dizájnról, a Körömnyomda lemezekkel könnyedén és kreatívan díszítheted a körmeidet!

 • Körömnyomda lemez 6x12cm Dxebig-A14
Kiszerelés:
6x12cm
Termék kódja:
Dxebig-A14

RRP: 990 Ft Ár: 990 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Körömnyomda lemez Dxebig-A14 6cm x 12cm

Varázsolj csodás mintákat körömdíszítésedre pillanatok alatt a legújabb mini Körömnyomda lemezek segítségével!

A tökéletes minták elkészítése a körömdíszítéseken már nem csak a művészi kézzel megáldott, drága szalonokban dolgozó műkörmösöké! A körömnyomdának hála Neked is lehetnek olyan mintákat tartalmazó körömdíszítéseid, amelyek akár festményszerűek vagy éppen az elkészített minta a megszólalásig hasonlít valós másásra. Legyen az egy egyszerű kis virágminta vagy több azonos méretű apró mintából összeállt tapétaminta, ami geometrikusan illeszkedve szemnek kedves, szabályos méretben és alakzatban helyezkedik el.

A lehetőségek szinte korlátlanok! Tényleg csak a fantáziádra van bízva, hogy melyik mintát miképpen és hogyan használod, hogy körömdíszítéseid még egyedibbé és még különlegesebbé varázsold!
Elég lehet csak egyetlen minta felhelyezése is, de ha kettőt vagy többet ügyesen összekombinálsz és közben még a mintázó lakkok színeit váltogatod, akár profi hatást is elérhetsz egy egyszerű csuklómozdulat segítségével.

A Körömnyomda lemez Dxebig-A14 átlagosan 12db különböző mintát tartalmaz, amelyek mérete kb. 1,5cm x 2,5 cm. (Mintáktól függ!) A mini nyomdalemezeken megtalálhatóak szóló minták is, de jellemzően ezeken kapnak helyet a nagy népszerűségnek örvendő tapétaminták. Valamennyi minta jól mutat a rövid, hosszú, klasszikus mandula, stiletto vagy a nagy népszerűségnek örvendő szalonkocka körömformákon is.

Hogyan lehet használni ezeket az új körömnyomda lemezeket?

 1. Vadiúj nyomdalemeznél minden lemez tartalmaz egy halvány kék színű védőfólia réteget. Ezt a réteget, mint egy matricát, távolítsd el. Ekkortól a nyomdalemezed már használható. Ha a fóliaréteget nem távolítod el, akkor mintákat sem fogod tudni elkészíteni. A fóliát nyugodtan dobd ki, mert azt már vissza nem tudod illeszteni. A lemezek biztonságos tárolásáról kicsit lentebb olvashatsz majd!
 2. Használj nyomdalakkot a minták felviteléhez. Ez azért fontos, mert a nyomdalakkok sűrűbbek az átlagos körömlakkokénál pontosan azért, hogy a mintákat minél szebben el lehessen készíteni. Nem kell az egész mintát a festékkel lefedned. Elég csak a felső 1/3-ad részét, majd a lehúzód segítségével egy határozott, egyirányú mozdulattal oszlasd szét a festéket a minta egészén és távolítsd el a fölösleget.
 3. Mintázó nyomdáddal, a lemezre merőlegesen tartva határozott nyomással vedd fel a mintában lévő festéket. Dolgozz gyorsan és ne várj túl sokat, mert a nyomdázólakk túl sok idő után megszáradhat, és nem fog feljönni a lemezről, illetve a nyomdázó párnába is megszáradhat, s így az már nem lesz a körömlemezre helyezhető.
 4. Helyezd fel egy újabb nyomó mozdulat segítésével a mintát a kívánt helyre és kész is vagy! A fedőlakk vagy fényzselé felvitele előtt mindenképp várd meg a körömlakk teljes száradását. (kb. 3-5 perc)
 5. A tartósság érdekében mindenképp használj fedőlakkot vagy fényzselét, hogy mintád akár több héten keresztül is tartós és mutatós maradjon.


Miután elkészült a teljes körömdíszítésed, ne felejtsd el a nyomdalemezeid tisztán tartani! Ehhez használj nyomdalemez tisztító folyadékot. Egy vattakorongot vagy szálmentes papírtörlőt használva bő tisztítófolyadékkal töröld tisztára a nyomdalemezed. Az apróbb minták sarkaiból vagy éleiből körkörös mozdulatokkal tudod a benne lévő festéket kimosni.

A lemezek tisztán tartása nagyon fontos és soha ne hanyagold el, mert csak így tudod nagyon sokáig használni és tartós, látványos eredményeket elérni mintakészítés során!

Hogyan kerüld el a leggyakoribb hibákat?
„Nyomdázáskor az ujjam is rendszeresen festékes lesz, amit később csak körömlakk lemosóval tudok eltávolítani és van, hogy néha belekapok a mintába, ami megsérül és kezdhetem az egészet előröl.”

 • Ezt nagyon egyszerűen ki tudod védeni és nem kell hozzá más, mint egy Liquid Nail Tape nevű, trükkös kis körömlakk. Ez a levegőre gyorsan száradó festék segít neked abban, hogy a bőröd ne legyen festékes, amikor nagyobb mintákat nyomdázol. A körömdíszítés elején fesd le vele köröm körüli bőrfelületeket. Várj pár percet, hogy a folyadék teljesen megszilárduljon és egy vékony, gumiszerű hártyaréteget képezzen az ujjadon. Ezután már kezdhetsz is lakkozni, mintázni. Miután elkészültél, csak húzd le a bőrödről a védőréteget és már nem is kell ügyeskedned a körömlakklemosóval.


„Új nyomdázóm van és hiába vagyok elég gyors és pontos, a minta mégsem akar a lemezről feljönni és megtapadni a nyomdafejen. Mit csinálok rosszul?”

 • Új nyomdafej vagy nyomda választásakor (ez leginkább a szilikon alapúakra jellemző!) érdemes a használat előtt egy gyengébb, de tiszta vagy új buffer segítségével a felszínét átdörzsölni. Fontos, hogy ne legyél túl durva és ne bufferezd túl sokáig, hogy a szilokon fejben kárt ne tegyél. Ha jól dolgozol, akkor a nyomdafej némileg veszít fényességéből és kicsit opálos, mattszerű lesz. Tisztító folyadékkal alaposan töröld át és minden szennyeződést, porszemet távolíts el róla és már használhatod is.
   
 • A minta így már biztosan felvehető lesz a nyomdalemezről. A minta felvételét még a választott nyomdalemez száradási ideje is befolyásolhatja. Ne várj a festék lehúzás után sokáig, hanem egyből vedd fel a mintát a nyomdád segítségével és helyezd fel a körömlemezre. Minél tovább vársz, annál nagyobb a valószínűsége, hogy a minta megszárad és nem lesz használható.
   
 • +1: fordíts nagy gondot nyomdalemezed tisztán tartására! Minden használat után gondosan tisztítsd át Nyomdalemez tisztító folyadékkal!


A nyomdalemezed sok éven át használható marad, ha gondoskodsz tisztán tartásáról és a megfelelő tárolásáról. A lemezeket tárold bátran Nyomdalmez tartóban vagy egy erre elkülönített táskában. Több lemez esetében célszerű azokat már Nyomdalmez tartóban tárolni. A lemezek közé puha anyagot vagy vastagabb zsebkendőt helyezni, hogy ne karcolják egymást.

 

 

Vásárlói vélemények

 • Zsuzsa

  Könnyű használat

 • Erika

  Precíz gyors csomag összeállítás

 • Renáta

  Mindegyik termék a weboldalon meghirdetettel pontosan egyezik. Külön köszönet az ajándék színért.

 • Ferencné

  A jó minőség.