Termék kategóriák

Sötétebb rózsaszín Géllakk 6ml #007

 • Géllakk 6ml #007 Sötétebb rózsaszín
Kiszerelés:
6ml
Szín:
Sötétebb rózsaszín
Termék kódja:
#007

Ár: 1 890 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Sötétebb rózsaszín Géllakk 6ml #007 műköröm alapanyag

Sötétebb rózsaszín lakkzselé (gél lakk) UV fényre kötő zselé. A körömlakk és a zselé előnyeit egyesíti, használata egyszerű, tartóssága a zselével vetekszik.

A Sötétebb rózsaszín lakkzselé (Sötétebb rózsaszín gél lakk) két rétegben tökéletesen fed. Az első és a második réteget vékonyan, határozott lakkozó mozdulatokkal vigyük fel a körömlemezre. Rétegenként UV lámpázni kell, mert a zselélakk (gél lakk) csak UV lámpa alatt köt meg. A vékony rétegeke maximum 2 mozdulatból vigyük fel. Figyeljünk, hogy ne maradjon levegős felvitelkor, egyenletesen terítsük el. Narancspálca segítségével korrigálhatunk. A lakkzselé ne érintkezzen a körömbőrrel.

A Sötétebb rózsaszín lakkzselé (gél lakk) száraz hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó. Gyerekek kezébe ne add.
A lakkzselé UV fényre köt meg, ezért szükséges hozzá műköröm UV lámpa. Otthonra 9W-os vagy 18W-os UV lámpa megfelelő, ebben az esetben az átlagos kötési idő 3-7 perc.

A Sötétebb rózsaszín 6ml-es Géllakk (#007) használata, röviden:

 • Előkészítjük a körömlemezt (bőrfeltolás, bolyhosítás, polírozás, portalanítást)
 • Zsírtalanítjuk a körmöt, majd fokozzuk a tapadást leoldható bonderrel. A leoldható bonder, egy tapadást elősegítő anyag, ami segít abban, hogy tartósabb legyen a körömdíszítésed.
 • A leoldható bonder UV lámpa alatt köt meg, 3-6 perc alatt.
 • A bonder megkötése után vidd fel az első réteg lakkzselét (gél lakk). Nem vidd fel túl vastagon, ha vastagon viszed fel, akkor előfordulhat, hogy kötés közben a lakkzselé megcsúszik, elfolyik. A zselé lakkot, határozott lakkozó mozdulatokkal vigyük fel, ne maradjon levegő a zselé alatt, mert fellevegősödhet és így nem lesz tartós a lakkzselés körömdíszítés. A lakkzselé UV műköröm lámpa alatt köt meg 3-7 perc alatt. A halványabb színek első rétegben nem fednek megfelelően, majd csak második rétegben.
 • A második réteg lakkzselét is határozott lakkozó mozdulatokkal vidd fel, ne legyen levegős, ne érintkezzen a lakkzselé a bőrrel. Ha mégis érintkezik, akkor kötés előtt narancspálca segítségével távolítsd el. A második réteg lakkzselé is UV műköröm lámpa alatt köt meg 3-7 perc alatt. A lakkzselét nem kell fixálni, csak abban az esetben, ha körömnyomdával szeretnél rá nyomdázni.
 • Végezetül, hogy tartósabb legyen a körömdíszítésed a két réteg lakkzselét vond be egy réteg leoldható fényzselével. A fényzselé se érintkezzen a bőrrel. Nem ajánlott fixálás mentes fényzselét használni, leoldható fényzselé helyett, mert a fényzselé a lakkzselén elrepedhet. A leoldható fényzselét fixálni kell. Kötés után zselészerű marad a teteje, amit fixálással el tudsz távolítani.
 • A lakkzselé 3-4 hétig is tartós marad, körömlemezed a zselé alatt gyorsabban fog nőni, mert nem a körömlemezednek van természetes kopása, hanem a lakkzselédnek.

Sötétebb rózsaszín Géllakk száraz hűvös helyen, napfénytől védve, gyerekektől elzárva tárolandó!

Vásárlói vélemények

 • Tünde

  A termék tökéletes,nem büdös/más termékekkel ellentétben/

 • Ivett

  Thermo zselé

 • Szilvia

  Az kaptam amit vártam,nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel.

 • Szilvia

  Nagyon szeretem mindegyik terméket. Nagyon jó minőségűek