Termék kategóriák

Fekete LED nail lámpa 24/48W

Spórolj időt és enegergiát UV LED lámpáddal! Géllakkos körömdíszítésed és épített zselés műkörmöd is rendkívül rövid idő alatt megköt a legújabb UV LED lámpád fénye alatt.

 • Fekete LED nail lámpa 24/48W
 • LED nail lámpa 24/48W Fekete
 • LED nail lámpa 24/48W Fekete
 • LED nail lámpa 24/48W Fekete
Kiszerelés:
24/48W
Szín:
Fekete

Ár: 17 900 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Ingyeneskiszállítással!

Termék információ

Fekete LED nail lámpa 24/48W bemutatása

Lépj egy következő fokozatra a körömdíszítésben! Spórolj időt és energiát géllakkos körömdíszítésed elkészítésével a legújabb LED technológia segítségével. A LED lámpák hihetlen nagy előnye a hagyományos UV lámpákkal szemben, hogy nem csak energiát tudsz velük megspórolni, de rendkívül drasztikusan lerövidül az UV fényre kötő géllakkok kötési ideje.

Felejtsd el a hosszadalmas körömdíszítést és szánj több időt önmagadra!

Fekete LED lámpa előnyei

Rendkívül praktikus, kis helyen is elfér

Jelentősen kevesebb energiát használ

Rendkívül gyors kötési idő

Nem kell a csőcserével bajlódnod

Több funkciós időzítővel van ellátva
 

Hogyan használd a LED lámpád?

A praktikusságban rejlik a legnagyobb vonzereje a LED lámpáknak. Bárki, bármikor, szinte bárhol könnyedén használni tudja a lámpát. Nem igényel nagy helyet és nagy erőforrást sem. De azért arra figyelj, hogy tiszta és rendezett környezetben használd a készüléket, gyerekektől távol.

Csatlakoztasd a készülékkel kapott hálózati tápegységet a lámpatesthez.
A tápegységet ne felejtsd el a hálózati dugaljba dugni! ;)

Helyezd a kívánt kezed a lámpába. A készülék tetején 4 gombot fogsz találni. Az első ON/OFF gomb a készülék be- és kikapcsolására szolgál, illetve a gomb hosszabb nyomvatartásával tudsz a teljesítmények között váltani. (Rövid nyomással 48W-os teljesítményt érsz el, hosszabb nyomással - kb. 3-4 másodperc - már csak 24W-os teljesítményen fog működni a lámpád.) Válaszd ki a számodra leginkbáb megfelelő időintervallumot és nyomd meg a gombját. (15, 30 vagy 60 másodperc)

Miután a kívánt kötési idő letelt a LED lámpád automatikusan kikapcsol, ekkor kiveheted a kezed és dolgozhatsz tovább vagy behelyezheted a következő kötésre váró körmöket.

Ez a LED lámpa képes a Moonbasanails építő zseléket és színes zseléket is egyaránt megkötni!

FONTOS! A LED lámpa fénytestei erős fénnyel világítanak, így tilos a közvetlen szembe világítani vele! Érdemes az UV fényre kötő alapanyagaidat is a lámpa nyílásától kellő távolságra tartanod, hiszen azok akár rövididejű fény hatására is elkezhetenek a tégelyben kötni.
A LED lámpa alsó, fém része 4 erős mágnessel van rögzítve a készülékhez. Így könnyedén le tudod a készülékről venni, hogy mindig tisztánt tudd lámpád tartani! (Ne felejtsd el a lámpád kikapcsolni és teljesen áramtalanítani, ha takarítod!)
A mágnesek miatt is, de a körömdíszítés alapvető szabályai miatt leginkább a fém tárgyakat és ékszereket távolítsd el kezedről, csuklódról egyaránt!

Fekete LED nail lámpa 24/48W jellemzői

Teljesítmény:
24/48W

LED izzók száma:
24db

Feszültség:
100-240V, 50-60Hz

 

Méretek:
150mm (Szé) x 190mm (Ma) x 85mm (Mé)

Szín:
Fekete

Garancia:
12 hónap


Vásárlói vélemények

 • Tamás

  Jó termékminőség, meglepetés ajándékok

 • Klaudia

  Tetszenek a színek,még mondjuk nem volt kipróbálva a tartóssága.

 • Enikő

  Csomagolás és gél lakkok

 • Anett

  Jó minőség.