Termék kategóriák

Pink LED nail lámpa 48W

Spórolj időt és enegergiát UV LED lámpáddal! Géllakkos körömdíszítésed és épített zselés műkörmöd is rendkívül rövid idő alatt megköt a legújabb UV LED lámpád fénye alatt.

 • LED nail lámpa 48W Pink
 • LED nail lámpa 48W Pink
 • LED nail lámpa 48W Pink
 • LED nail lámpa 48W Pink
Kiszerelés:
48W
Szín:
Pink

Ár: 19 685 Ft

A termék jelenleg nincs raktáron!

Ingyeneskiszállítással!

Termék információ

Pink LED nail lámpa 48W bemutatása

Lépj egy következő fokozatra a körömdíszítésben! Spórolj időt és energiát géllakkos körömdíszítésed elkészítésével a legújabb LED technológia segítségével. A LED lámpák hihetlen nagy előnye a hagyományos UV lámpákkal szemben, hogy nem csak energiát tudsz velük megspórolni, de rendkívül drasztikusan lerövidül az UV fényre kötő géllakkok kötési ideje.

Felejtsd el a hosszadalmas körömdíszítést és szánj több időt önmagadra!

Pink LED lámpa előnyei

Rendkívül praktikus, kis helyen is elfér

Jelentősen kevesebb energiát használ

Rendkívül gyors kötési idő

Nem kell a csőcserével bajlódnod

Több funkciós időzítővel van ellátva
 

Hogyan használd a LED lámpád?

A praktikusságban rejlik a legnagyobb vonzereje a LED lámpáknak. Bárki, bármikor, szinte bárhol könnyedén használni tudja a lámpát. Nem igényel nagy helyet és nagy erőforrást sem. De azért arra figyelj, hogy tiszta és rendezett környezetben használd a készüléket, gyerekektől távol.

Csatlakoztasd a készülékkel kapott hálózati tápegységet a lámpatesthez.
A tápegységet ne felejtsd el a hálózati dugaljba dugni! ;)

Helyezd a kívánt kezed a lámpába. A készülők elülső oldalán található zárórekesz (a nagy műnyag rész, amin a feliratok találhatóak), amelyet érdemes kézfejedre húzni, hogy a lámpa által kibocsájtott fény csak a kezedet érje és a szemed, illetve a közelben lévő UV fényre kötő anyagokat ne bántsa.

A lámpa hátoldalán 3 gombot fogsz találni, amelyek a kívánt időzítést szabályozzák. Válassz egyet, amelyikre szükséged lesz és nyomd meg egyszer. Amelyik időzítést kiválasztottad, a gomb fölötti kis lámpa világítani fog. Választhatsz a 10, 20 és a 30 másodperces időzítések közül. A negyedik kis lámpa, ami a középső gomb alatt helyezkedik el a készükék készenléti visszajelző lámpácskája. Ez jelzi azt, hogy a lámpa használatra kész.

A lámpában érzékelő szenzorok is megtalálhatóak, amelyek érzékelik, ha a kezed behelyezed a készülékbe és automatikusan bekapcsolnak a fényforrások. Amint kihúzod a kezed az izzók kikapcsolnak. (Ez a funkció csak készenléti módban működik, az időzítőkkel ez felülírható.)

Miután a kívánt kötési idő letelt a LED lámpád automatikusan kikapcsol, ekkor kiveheted a kezed és dolgozhatsz tovább vagy behelyezheted a következő kötésre váró körmöket.

Ez a lámpa kiválóan alkalmas a Moonbasanails építő zselék és színes zselék köttetésére is!

FONTOS! A LED lámpa fénytestei erős fénnyel világítanak, így tilos a közvetlen szembe világítani vele! Érdemes az UV fényre kötő alapanyagaidat is a lámpa nyílásától kellő távolságra tartanod, hiszen azok akár rövididejű fény hatására is elkezhetenek a tégelyben kötni.

Pink LED nail lámpa 48W jellemzői

Teljesítmény:
48W

Hullámhossz:
365-405nm

Feszültség:
100-240V 50/60Hz

 

Méretek:
274mm (Szé) x 266mm (Ma) x 135mm (Mé)

Szín:
Pink

Garancia:
12 hónap

 

vissza a műköröm webáruházba

Vásárlói vélemények

 • Napsugár

  igényes csomagolás

 • Kinga

  Minden rendben volt a termékekkel, és ugyan az volt a szetthez irva, hogy nincs benne a pink porcelán por, mégis volt benne.

 • Henrietta

  Minden eddig rendelt termék.

 • Bernadett

  Tökéletes minden amit rendeltem!