Termék kategóriák

világos kék Magic TOP géllakk 5ml #452

Fedezd fel a(z) világos kék Magic TOP géllakk varázslatos világát, és teremts különleges fedő hatású körömdíszítéseket egyszerűen és gyorsan! Felejtsd el a bonyolult technikákat és hosszas időráfordítást, hiszen ezzel a géllakkal könnyedén elérheted a lenyűgöző hatást. Legújabb géllakkjaid új dimenziót teremtenek és minden alkalomra vonzó, elegáns megjelenést biztosítanak. Fedezd fel a könnyed és gyors körömdíszítés világát a Magic TOP géllakk segítségével!

 • világos kék Magic TOP géllakk 5ml #452
 • Magic TOP géllakk 5ml #452 világos kék
 • Magic TOP géllakk 5ml #452 világos kék
Kiszerelés:
5ml
Szín:
világos kék
Termék kódja:
#452

RRP: 1 780 Ft Ár: 1 780 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

világos kék Magic TOP gél lakk

 

Érj el különleges fedő hatást legújabb géllakkjaid segítségével és felejtsd el a körülményes és néha nagy gondosságot igénylő megoldásokat! A Magic TOP géllakkoddal különleges hatású körömdíszítésed lehet, aminek elkészítése nem igényel különösebb időráfordítást vagy egy újabb technika elsajátítást. Az alapok már mind ott vannak a fejedben!

 

Mitől különleges a Magic TOP géllakk?

A válasz az új géllakk család nevében is benne rejlik már. A „TOP” szócska jelöli igazán, hogy ez egy olyan géllakk, amelyet felső rétegnek, „top” rétegnek kell majd használni. A Magic TOP géllakkokat a pigment porokhoz hasonlóan egy alap színrétegre kell felvinni, hogy különleges hatást érhess el velük! Így a lehetőségek és színkombinációk száma szinte végtelen!

Mint ahogy a pigment porok, úgy a Magic TOP géllakk is rendelkezik egy halványabb saját színnel, ami a végeredményben is visszafog majd köszönni, de nem nyomja majd el az alaprétegben felvitt géllakk színét. De a végeredmény egy új színárnyalat lehet, ami az alapréteg színéből és a Magic TOP géllakk együttes eredményeként születik meg.

De nézzük most már, hogy mi mindenre lesz szükséged, ahhoz, hogy elkészíthesd legújabb Tiger eye covering géllakkos körömdíszítésed:

Alap eszközök:

 • Szálmentes papírtörlő, portalanító kefe
 • Az előkészítéshez: buffer, cseppreszelő, bőrfeltoló kaparó, Nail prep
 • Magic TOP gél lakk, ami közvetlen használat előtt alaposan felrázandó!
 • gél fixáló/cleaner (ha fixálós fényzselét használsz),
 • leoldható fényzselé,
 • UV/LED lámpa.

Magic TOP használata lépésről lépésre:

 1. Miután megfelelően elkészítetted a körömlemezeid bőrfeltolással, reszeléssel, bufferezéssel, portalanítással, portalanító kefével, valamint Nail preppel, jöhet a Bonder. A Bonder, amely kétoldalú ragasztóként működik a géllakkod és a körmöd felszíne között. Ez biztosítja, hogy tartós legyen a körömdíszítésed. A Bondert ne felejtsd el UV/LED lámpa fénye alatt hagyni megkötni!
 2. Egy vékony rétegben vidd fel a kívánt alapszín réteget, ami lehet géllakk (lakkzselé) vagy akár ONE step géllakk is (ha ONE step géllakkot választol, a Bonder használata elhagyható!). Mi a fekete színt választottuk. Ezt a réteget is hagyd UV/LED lámpa fénye alatt megkötni.
 3. Vedd kezedbe a választott Magic TOP géllakkod. Vékony, de határozott lakkozó mozdulatokkal vidd fel a Magic TOP réteget. UV/LED lámpád fénye alatt köttesd meg.
 4. Már az első réteg felvitelénél láthatod, hogy milyen lesz az új körömdíszítésed színárnyalata és milyen csillámlást kölcsönöz majd az alaprétegben felvitt géllakknak.
 5. Miután a Magic TOP géllakk réteg is megkötött, a tartósság és a védelem érdekében használj egy vékony rétegben leoldható fényzselét! Amennyiben további körömdíszítésre vágysz (pl.: strasszköves díszítés), akkor azt a fényzselé rétegbe tudod rögzíteni kötés előtt. A leoldható fényzselét is lámpáznod kell majd! Ha fixálós fényzselét használtál, papírtörlő és cleaner/gél fixáló segítségével távolítsd el a ragacsos anyagot a körömfelszínről. Ha szükséges, használj körömbőr ápoló olajat is, ami segít az ujjaid ápolásában.

Megjegyzés: A Magic TOP géllakkok típusonként más és más csillámlást kölcsönöznek a körömdíszítésednek. Így mindig olyan színt válassz, ami az alapréteg színével összhangban lesz.

A Magic TOP géllakkok a többi Moonbasanails.hu webáruházban kapható géllakkhoz hasonlóan szintén megköt LED lámpa fénye alatt, amihez elegendő lehet 30 másodperc is! (min. 9W-os LED lámpa esetében.)

 

 

 

Vásárlói vélemények

 • Kitti

  Jól fedő színek

 • Gréta

  Minden megfelelő állapotban érkezett

 • Adrienn

  Ár-érték arányban szuper.

 • Veronika

  Nagyon tetszik