2020 legnagyobb manikűr trendjei - Vágj bele te is!

Írtunk arról, hogy 2020-ban a klasszikus kékek hódítanak a maguk eleganciájával és extrémitásukkal karöltve, ami jól mutatja, hogy egy-egy szín mennyi lehetőséget, mennyi stílust képes a szemünk elé varázsolni. Most megnézzük, hogy milyen irányadó trendek érvényesülnek a nagyvilágban, hiszen már múlt év végén és az idei januárban is megfigyelhetünk kiemelkedően népszerű stílusokat, praktikákat a körmösök paradicsomában.
Nem titok, hogy a manikűrözés, különösen a praktikus és tartós géllakkozás a jó megjelenést, az egyéniséget és az ápolt, harmonikus outfit-et hivatott újabb és újabb köntösbe bújtatni. Aktuális hangulatunk, az évszakok, a bőrünk, hajunk, ruháink színe szerint válogathatunk össze két-három hétig is pompázatosan mutató színeket a körmeink számára.
 
Kékek, amik mindenkinek jól állhatnak!
 
A klasszikus kék szín az idei év trendszíne, és röviden, tömören összefoglalva, ez bárkinek jól állhat legyen szó üzleti, legyen szó laza elegáns, vagy épp party szettről. Miért? Mert rengetegféleképpen variálható alapszínként, díszítésként, kövekben, francia manikűrökön, matricákon is!
 
Az sem mindegy, hogy a kék szín csillogó, matt, nude, vagy éppen tündöklő árnyalatokban tűnik fel az alapban, vagy a díszítésben. Hamarosan mesélünk az átmenetes, állatmintás, félholdas megoldásokról, ezért jó szórakozás lehet, ha mindegyikhez odaképzelsz egy kis kéket, hátha te is ihletet kapsz, hogy kipróbáld. Egyébiránt válogass a többi színbő is kedvedre, hiszen a legfontosabb, hogy te jól érezd magad a bőrödben!


 
Kerekecske, dombocska… holdacska!
 
Az utóbbi időben nagy divatja van a körömágytól egy kis félhold alakban kihagyott, vagy színezett területnek. Az alap felállás itt az volt, hogy a köröm tövénél csak áttetsző lakkal dolgozunk, és egy egyenes, körömággyal párhuzamos vonalat húzva csak a végek felé színezünk, díszítünk. Ez mára már sokat változott, és rengeteg új ötletet eredményezett.
 
Az egyik legnépszerűbb ezek közül az, mikor a félholdat elütően más színűre festjük, mint a felső részt. Ilyenkor egy látványos, extravagáns hatást érhetünk el anélkül, hogy különösen túldíszítenénk a körmöket. Emellett ugyanígy divatba jött az alig észrevehetően sötétebb, világosabb, vagy éppen díszített félholdacska, ami a klasszikus körömvégi díszítés helyett a gömbölyded körömágyat hivatott kiemelni.
 
Állatminta, pónik, csajok!
 
Sosem unjuk meg az őrületet, ha már divatról, szépségről, csajos témákról van szó, hiszen ahány lány, annyi szokás alapon mindig előrukkolunk valami pezsdítő ötlettel, ha elszabadul a fantázia. Az állatminta nem most jött a divatba, ezt azért leszögezhetjük, de idén is akadnak olyan megvalósítások, amik a hiedelemmel ellentétben nem csak az extrém csajoknak, táncosoknak, díváknak válhat be, hanem a visszafogottabb nők is választhatják.
 
Halvány színekkel, és az egyébként sem divatos túlzsúfoltság nélkül egy szolid, kellemes, természetes hatású lakkozás is létrejöhet az állatminták segítségével. A kígyó, a leopárd, párduc, zebra mintázatai egy nude alapon apró díszítésként remekül mutathatnak!
 
Átmenet és minimál
 
Az extra visszafogott, szinte teljesen természetes hatást kedvelők számára is akad olyan géllakkozási tipp, ami nem csak divatos, de nagyon kellemes, üde megjelenést biztosít a viselőjének. Idén is működik a nude minden árnyalatában, minden pompájában. Az átmenetes, vagy elmosott, apró mintás és sokszor az ehhez passzoló rövidebb, lekerekített körömformák is remekül megállják a helyüket az élet bármely színterén.
 
Ha már haladó szinten vagy a géllakkozásban, akkor biztosan elképzelted, hogyan is mutatnának ezek a trükkök, fogások a gyakorlatban, és elképzeled azt is, hogy a következő körmödnél melyiket veted be. De ha még csak gondolkodsz azon, hogy belevágsz, vagy nagyon az elején jársz, akkor nézz körül a videóink, termékeink között, hiszen nálunk tutira találsz támpontot a géllakkozás útvesztőiben!
 
U.I.: Ha belevágnál, katt ide!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}