Ajándék ötletek

Ajándék ötleteket keresel, hogy mivel lephetnéd meg párod, vagy csak szeretnél egy igazán kreatív és szórakoztató meglepetést szerezni egy közeli ismerősödnek? Akkor most ez a blog bejegyzés pont Neked szól!
Ajándék ötletekből a Moonbasanails.hu webáruházban sincs hiány, hiszen közel 4500 termék közül tudsz már webáruházunkból válogatni. Az alap körömlakkoktól kezdve a legújabb és legmodernebb műköröm alapanyagokig minden megtalálható, ami ahhoz kell, hogy tartós és csodás körömdíszítéseket készíthessen bárki magának.

Ajándék ötletek

Mostani blogunk abban kíván segítséget nyújtani, hogy ha nincs ötleted vagy épp nem vagy jártas a témában, milyen ajándék ötleteket tudnál szerezni és remek ajándékkal szolgálni egy kedves ismerősödnek. Ám mielőtt még belevágnánk a téma részletesebb boncolgatásába, gondold végig, hogy az ismerősöd, akinek szánnád a meglepetést, mennyire érdeklődik a körömdíszítés iránt. Milyen körmei szoktak lenni és beszélt-e már neked róla, hogy mennyire szereti és élvezi, ha szép és csillogó körömdíszítései vannak.

Első ajándék ötletünk rögtön azoknak fog szólni első sorban, akik már kiábrándultak kicsit a körömlakkokból és szeretnének valami tartósabb és még szebb, még csillogóbb megoldást maguknak. Nekik igazán megugorhat a „hűha-faktor”, ha meglátják ezt a készletet, amivel rendkívül tartós és hihetetlenül szép körmök varázsolhatók.

Egy szuper ajándék ötlet: Géllakk Induló készlet

A Géllakk Induló készlet szuper ajándék ötlet, hiszen ebben a készletben mindent megadhatsz egyetlen ajándékban, ami ahhoz kell, hogy tartós és csillogó körömdíszítések születhessenek. A készlet mindent tartalmaz, ami az elkészítéshez és a később eltávolításhoz kellhet. Nem lesz szükség további rendelésekre, ami az ajándék meglepetés értékét rendszerint csorbítani szokta. A készletben ráadásul egy csodás piros színű géllakk is megtalálható, így akár már elsőre is kipróbálható és egy csodás piros körömdíszítés is elkészíthető a készlet segítségével.

Egy szuper ajándék ötlet: Géllakk Induló készlet

Akkor sem kell aggódnod, hogy helyes döntést hozol-e, ha nem tudod biztosan, hogy akinek szánod megfelelő ajándék ötlet lenne, mert a készlethez számos használati útmutató, inspiráció és ötleteket tartalmazó segítség is jár. Így bárki, aki teljesen kezdő a géllakkozás világában is könnyedén eligazodik majd és akár már elsőre is kiváló körömdíszítéseket készíthet.ONE step géllakk szett: ajándék ötlet azoknak, akik folyton mozgásban vannak

Folyton rohan, jön-megy ismerősöd és sosincs semmire ideje? Akkor nekik szól a ONE step géllakk szett ajándék ötletünk, amivel rengeteg időt, pénzt és energiát lehet megspórolni.

Ajándék ötlet azoknak, akik folyton mozgásban vannak

A Moonbasa ONE step géllakkok nagy előnye, hogy akár már egyetlen rétegben is kiváló fedés érhető el velük. Ráadásul ha UV LED lámpás szettet választasz, akkor az elkészítési időt akár harmadára is csökkenthető. Ennek az ajándék ötletnek bárki nagyon örülne, hiszen ebben a szettben is minden megtalálható, ami az elkészítéshez és a későbbi eltávolításhoz szükséges. Így nem lesz szükség ebben az esetben sem további rendelgetésekre, hogy elkészíthető vagy éppen eltávolítható legyen a körömdíszítés.Thermo géllakk szett: ajándék ötlet a színes egyéniségeknek

Ajándék ötletet keresel olyan valaki számára, aki szeret feltűnést kelteni megjelenésével, vagy csak szívesen választ színes ruhadarabokat és kiegészítőket? Netán olyan valakinek szánod, aki ha egy társaságban megjelenik, pusztán a kisugárzásával örömöt és vidámságot hoz a légkörbe?

Ajándék ötlet a színes egyéniségeknek

Ha ilyen ismerősödnek keresel ajándék ötletet, akkor neki a Thermo géllakk szett lesz a tuti választás. A Moonbasa Thermo géllakkok olyan forradalmi újdonságnak számítanak a géllakkok világában, amivel nem egy, hanem rögtön két színt is csempészhetsz körömdíszítésedbe. Ez pedig úgy valósítható meg, hogy Thermo géllakkok képesek a színüket a hőmérséklet hatására változtatni. Ráadásul most ezt a csodás géllakkot nem csak magában, hanem egy remek és átgondolt kis szettben adhatod át ismerősödnek.

A Thermo géllakk szettek is tartalmaznak minden szükséges alapanyagot és kelléket, ami az elkészítéshez és az eltávolításhoz csak kell. Ha pedig időt is szeretnél spórolni ajándék ötleteddel ismerősödnek, válaszd a Thermo géllakk szettet UV LED lámpával.Klasszikus ajándék ötletet keresel? Válaszd a Porcelán induló készletet

Ha olyan ajándék ötletet keresel, amivel klasszikus műköröm készíthető akkor a Porcelán induló készlet a jó választás.

Klasszikus ajándék ötlet

A Porcelán induló készlet is tartalmaz minden szükséges alapanyagot és kelléket, ami a tökéletes és tartós épített műkörmök elkészítéséhez csak kellhet. A készletben megtalálható porcelán porok mellett a nélkülözhetetlen Liquid is megtalálható, amit egy remek és hasznos porcelán ecsettel is elláttunk. Ezzel a készlettel ismerősöd biztosan el tudja készíteni magának az álom körömhosszt és formát.Színes ajándék ötletet szeretnél? Akkor válaszd ezt!

Ha már ismerősöd, aki számára ajándék ötleteket keresel, rendelkezik UV lámpával és már járatos a géllakkok és a műkörmök világában, akkor neki remek meglepetés lehet egy Gél lakk szett. A Moonbasa Gél lakk szetteket úgy válogattuk össze, hogy azok mindegyike remek ajándék ötletet adjon bárki számára, aki szeretne géllakkos körömdíszítéseket.

A Gél lakk szettek három darab géllakkból állnak, amelyek külön-külön témákra bontva szerezhetők be. Válassz egy alkalmat és rendeld meg még ma legszínesebb ajándék ötletünk egyikét!
 
Ezzel a végére is értünk a mostani ajándék ötleteknek. Reméljük, sikerült néhány ötletet adnunk és megkönnyítenünk a választásod, hogy mivel lepd meg ismerősöd legközelebb.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}