Baby boomer körömdíszítés

A Baby boomer körömdíszítés az utóbbi idők egyik legnépszerűbb és leggyakrabban kért körömdíszítési technika, ami valahogy mindenki érdeklődését egyből felkelti, ahogy meghallja. És valóban, a Baby boomer körömdíszítés egy halvány átmentet képez a klasszikus francia és az új divatú ombre körömdíszítés között.
A Baby boomer körömdíszítés lényege abban áll, hogy egy színátmenetet kell képezni a körömdíszítésen a körömvégtől indulva az egészen teli fehérből a rendkívül halvány rózsaszínig. Az így elkészített baby boomer körömdíszítések izgalmas és sejtelmes kinézetet kölcsönöznek viselőik számára és minden helyzetben tökéletesen megállják a helyüket, hiszen egyaránt remekül passzol hétköznapi és alkalmi viselethez is.

Persze a Baby boomer körömdíszítéseknek is több típusa, verziója létezik. Nem mindenki használ rózsaszínt, vagy alkalmaz hófehéret. Vannak olyan változatok is a Baby boomer körömdíszítésekben, ahol a színátmenet szándékosan nincs olyan szépen, finoman eldolgozva és erősebb kontrasztot kölcsönöz a két árnyalat között. Az árnyalási technikáknak köszönhetően pedig tovább fokozhatjuk a végeredmény érdekességét és az összhatást körömdíszítésünkön.

Baby boomer körömdíszítés

Maga a Baby boomer név eredetéről már korábbi blogunkban szóltunk és néhány okfejtést is megosztottunk azzal kapcsolatban, hogy mégis honnan eredhet. Ezért most erre külön ebben a blog posztban már nem térnénk ki rá.
Mivel a Baby boomer körömdíszítések rendkívül népszerűek, ezért minden valamirevaló helyen a hozzávalókat könnyen be lehet szerezni – körömágyszínnek megfelelően is. Mi elsősorban most a géllakk oldaláról és annak elkészítési módjairól közelítjük meg a dolgot.

Az egyik népszerű és gyorsan megvalósítható technika, amit bárki könnyedén különösebb kézügyesség nélkül is kipróbálhat az ecsetes elmosás technikája. Ennek a lényege, hogy kiválasztott két Baby boomer körömdíszítéshez szükséges géllakk színárnyalatot felvisszük a körömlemezre a megfelelő helyre. A kontúrokra ekkor még nem kell különösebben nagy gondot fordítani. Fogjunk egy vékony lapos ecsetet és cikk-cakk mozdulatokkal mossuk össze a két szín közti átmetet. Arra kell ilyenkor csupán ügyelni, hogy a színvegyítés szorítkozzon a körömdíszítés középső részére, a két végét ne keverjük bele.

Baby boomer körömdíszítés

A másik méltán népszerű módszer a többrétegű ombre technika alkalmazása. Az ombre technikával is foglalkoztunk már korábban, erről is többet megtudhatsz itt! >>

Ha úgy szándékozunk elkészíteni a Baby boomer körömdíszítésünket, mintha ombrét készítenénk, először alapozzuk le a körmeinket a rózsaszín géllakkal. Köttessük meg, majd fogjunk egy szivacsot és vigyük fel rá a fehér festéket, bőven. A szivacsról, a fehér festékből a körmök végére tegyünk egy picit úgy, hogy épp csak odaérintjük, haladjunk végig az összes körmön. Amikor mindegyiken van már, kezdjük „szétombrézni” a felvitt festéket, azaz a szivacs enyhe nyomó-tunkoló mozdulataival oszlassuk el a géllakkot, a körömtő felé haladva.
 
Attól függően, hogy mennyire akarjuk a fehérrel eltakarni a rózsaszínt, többször is megismételhetjük az ombrézást, de két menet között mindig hagyjuk az alsó réteget megszáradni. Az átmenet térbeliségét fényes fedőlakkal emelhetjük ki.

Baby boomer körömdíszítés

A Moonbasanails ONE step géllakkjai között biztosan megtalálod azt a rózsaszín és fehér géllakkot, amelyekkel körömágyad színének megfelelő árnyalattal csodálatos Baby boomer körmöket tudsz magadnak varázsolni. A teljes kínálatot itt éred el. >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}