Egy kis francia riviéra télen! - Vizcayai-öbölkék, a decemberi trendszín

A tenger a kék nyugodtságának és az éltető zöld színnek a keverékéből áll. Idén decemberben ez a szín, a Vizcayai-öböl, fog visszaköszönni rád a plázák kirakatából és az online divatmagazinokból.
A Vizcayai-öböl a Franciaország és Spanyolország között terül el. Már csak a két ország nevének említése is felidézi a napsütötte, homokos tengerparton töltött nyaralások emlékét. Jól is esik a csontig hatoló hidegben a bőrünket cirógató napsugarak emléke. Bárkiben ezt idézhetjük fel, ha ruhatárunk színskálájába felvesszük az öböl kék színét.

Jogosan mondhatjuk, hogy a kék egy hideg szín, hogyan is segít rajtunk a cidri idején? Nos, ha minden áron kukacoskodni akarunk, hát arra is van megoldás! Ha szereted a telet és várod a havat, akkor még jobb, ha beruházol egy világos színű ruhára, hiszen ezt a színt a jégcsap, a hó, a jégvirágok színével is lehet azonosítani!

Ha az ametiszt által keltett drámaiság nem a te világod, akkor válassz Viscayai-öböl kékjében pompázó ruhákat! Így a karácsonyi vacsorán te lehetsz a jégkirálynő, vagy a szilveszteri bulin egy csillogó rucival te lehetsz a party tündére.

Körömdíszítési tipp: A kék sötét árnyalatait kombináld nyugodtan ezzel a vízkék színnel, gyönyörű hatást fogsz elérni!

Vásárlási segédlet: Most akciósan juthatsz hozzá ehhez a trendi színhez! >>Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}