Gél lakk eltávolító szettek

Gél lakk eltávolító szettek alapvetően két nagy csoportra oszthatóak a leszedés módja szerint, azaz találhatsz olyan készleteket, amelyekben fólia, és olyanokat, amelyekben gyűszű van

A leoldó fóliás csomagok mérettől függően egy vagy több darab 10-es csomagot tartalmaznak a leoldó fóliából, amely alufólia négyzet, rárögzített szivaccsal. Ezt a szivacsot kell a leoldó folyadékkal átáztatni, majd a fólia felhelyezése során a körömlemezhez illeszteni. A fólia előnye, hogy olcsóbb, mint a gyűszű, kizárólag a körömlemez, illetve annak közvetlen környezete érintkezik a leoldó folyadékkal, ugyanakkor hátrány, hogy egyszer használatos.

Gél lakk leoldó szettek

A másik típusú leoldó csomag a gyűszűs, vagyis amelyben 5 db gumiperemes leáztató műanyag gyűszűt találhatunk. Ebből a legkisebb csomag a gyűszűket és 50ml leoldó folyadékot tartalmaz. A gyűszűk is és a bennük használt oldószer is többször felhasználható, így mindkettő sokig kitart és később is csak az oldószert kell pótolni.

Van olyan csomag is, amely mindkét módszer kellékeit tartalmazza (fóliákat és gyűszűket is), természetesen leoldó folyadékkal együtt.

A legnagyobb csomagban találhatunk pumpás adagolót is, amelynek segítségével pontosan és tisztán tudjuk ezt a szivacs-nedvesítést megoldani. 100ml tipleoldó, és 100ml lakkzselé leoldó folyadékot, mellett tartalmaz narancspálcát a gél lakk letolásához, reszelőt, és körömápolót is találsz a legnagyobb szettben. Tehát mindent egyszerre, kedvezményesen tudsz megvásárolni ami a gél lakk eltávolításához szükséges lesz.

<< Az előző bejegyzésünkben írtunk a „gél lakk eltávolítás titkairól”.

A gél lakk eltávolító szetteket itt találod >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}