Prémium kényeztetés karácsonyra

Van pár ötletünk mivel lepd meg szeretteidet karácsonyra! Ajándékozz luxuskényeztetést kedvező áron prémium szettjeinkkel!
Kedvező áron ajándékozhatsz plusz lakkzselézéshez szükséges alapanyagokat barátaidnak, rokonaidnak. Ráadásul ezeket nem neked kell egyesével kiválogatnod, hosszú kattintások sorozatával összeszedegetni, mert mi már összerendeztük helyetted! Így neked már csak az marad, hogy örömet okozz vele másoknak. Sőt, akár te is meglepheted magadat ezzel a prémium minőségű alapanyagokból álló csomaggal!

Több színt is betettünk neked ebbe a szettbe, így még több ideig élvezheted a hosszantartó körmöket.  Ráadásul a szükséges alapanyagokon felül a díszítéshez szükséges extra kellékeket is megtalálod benne.

Ajándék az ajándékozónak

A legjobb információkat a végére tartogatjuk! Ki ne örülne egy olyan ajándéknak, amihez bónuszba még több ajándék jár? Pedig most ez vár azokra, akiknek meglepetésként szánod ezt a szettet, hiszen értékes ajándékokat is rejteni fog a csomagod. Ez az ajándék még értékesebbé válik, ha UV lámpával rendeled meg, hiszen ajándékcsomagunk így a színes lakkzseléken kívül plusz UV csöveket adunk ajándékba, hogy még hosszabb ideig élvezhesd a kényeztető manikűrkészítést.

Sőt, van egy még jobb hírünk!

Az előkarácsonyi akcióval kedveskedünk nektek, hogy még kedvezményesebben juthass hozzá a prémium csomagunkhoz. De siess, csak pár napig tart előkarácsonyi akciónk! 


Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}